2014-15 : 6η : ΑΕΛ - Τύρναβος 0-0

6η αγωνιστική : ΑΕΛ - Τύρναβος 0-0

1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Τζούνιορ, Ντερνίς (65' Τσιλιγκίρης), Πινδώνης, Σουάνης (58' Μπλέντι), Περίκο, Στεφανίδης


Τύρναβος: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου (76' Ζυγκερίδης), Νταντίδης, Σολφερίνο (68' Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (57' Τσούκαλος), Παληγεώργος, Στεριανός, Ποκόνγκ.


Διαιτητής: Ανδρέας Καραλιόλιος (Γρεβενών)

Επόπτες: Ρίγκος (Γρεβενών), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)
4ος: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


Η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη με 0-0 με τον Τύρναβο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος  του Βορείου ομίλου της Football League και συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα παρέμεινε ουραγός μαζι με τον Φωκικο με 2 βαθμους. Οι «βυσσινί» με αυτήν την ισοπαλία πήγαν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΑΕΛ είχε απέναντι στον Τύρναβο αρκετά προβλήματα, αδυνατούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων, ενω οι ποδοσφαιριστές της δεν είχαν πάθος και θέληση, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, ενώ ο Τύρναβος αγωνίστηκε με 10 παίκτες για 30 λεπτά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντερνίς στην πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης, 16 λεπτά μετά την έναρξή της, σούταρε αλλά ο Πρίφτη απομάκρυνε τον κίνδυνο. Ο φιλοξενούμενος Τύρναβος απάντησε με τον Γεωργίου επτά λεπτά αργότερα με το σουτ του, να περνά άουτ. Ατυχής ήταν και η κατάληξη των προσπαθειών των Πινδώνη και Μουλόπουλου στο 37' και στο 45' αντίστοιχα, εκ μέρους της ΑΕΛ. Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με υποτονικό ρυθμό και απέκτησε ενδιαφέρον στη συνέχεια ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Κισκαμπάνη. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ΑΕΛ, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα καθώς ο Τύρναβος έκλεινε τους χώρους αποτελεσματικά. Η ΑΕΛ απείλεισε με σουτ εκτός περιοχής κι έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μπλέντι στο 86ο λεπτό. Ο Τύρναβος απάντησε πάλι, ίσως με την πιο κλασική ευκαιρία, με τον Ποκόνγκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ανάρτησαν πανό κατά του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο. Συγκεκριμένα, το πανό που είχε τοποθετηθεί στη Θύρα 6 του Σταδίου Αλκαζαρ από τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ ανέφερε: «Κουμάντο στην ΑΕΛ δεν κάνουν τα λεφτά σου. Κάνουν τα τυριά μα όχι τα δικά σου…».

Το κλίμα είναι βαρύ στην ΑΕΛ για τον Βαγγέλη Πλεξίδα, μετά και τη νέα απώλεια βαθμών που είχε η ΑΕΛ στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Football League με τον Τύρναβο. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα επηρεασμένοι από τα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο απογοήτευσαν με την απόδοσή τους. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, δεν παρακολούθησε το παιχνίδι από το Αλκαζάρ και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» τόνισε: «Οι οπαδοί καλά θα κάνουν αντί να αποδοκιμάζουν εμένα, να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές». Σε σχετική ερώτηση για το αν θα τεθεί - ξανά - θέμα προπονητή μετά το 0-0 με τον Τύρναβο, απάντησε: «Είναι όλα ανοικτά». Παράλληλα επανέλαβε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία σοβαρή πρόταση στα χέρια του για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων