Η "πρώτη" της ΑΕΛ 2007-08

Παρουσία χιλίων φίλων της ΑΕΛ, διεξήχθη την Πέμπτη (5/7) στις εγκαταστάσεις των Δένδρων η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν. Η απαρτία δεν επιτεύχθηκε λόγω των απουσιών του Ανδρέα Λαμπρόπουλου και του Μιχάλη Μπουκουβάλα, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, αλλά όλοι οι υπόλοιποι -25 στο σύνολο- ποδοσφαιριστές, ήταν εκεί.

Ανάμεσά τους και τρεις από τους νεοαποκτηθέντες, ο Ηλίας Κώτσιος, ο Αλέξανδρος Βεργώνης και ο Ηλίας Κυριακίδης. Επίσης, από την ομάδα Νέων έχουν προωθηθεί ο τερματοφύλακας Μακρής (ο Χριστόπουλος σε λίγες ημέρες θα φύγει από την ομάδα, παρότι σήμερα έδωσε το "παρών") και ο Θανάσης Μάγγος.

"Η φετινή σεζόν τελείωσε με έναν τίτλο και με αυτήν την επιτυχία αυξήθηκαν οι ευθύνες μας", είπε ο πρόεδρος, Κώστας Πηλαδάκης και συνέχισε: "Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Η ΑΕΛ ποτέ δεν έβαζε χαμηλούς στόχους, πάντα ο πήχης ήταν ψηλά. Χρειάζεται να ολοκληρωθεί το ρόστερ με 2-3 παίκτες στις θέσεις που μας έχει ζητήσει ο προπονητής. Στόχος μας είναι στο πρωτάθλημα να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα και να σχεδιάσουμε το μέλλον".

Παράλληλα, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την κατασκευή του νέου γηπεδου: "Είμαστε πολύ κοντά, μετά και την τελευταία επαφή με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά. Χρειάζεται να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Παρότι είμαι συγκρατημένος στις δηλώσεις μου, σ' αυτήν την περίπτωση είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι τη μεθεπόμενη σεζόν (σ.σ. 2008-2009), έστω και για ένα παιχνίδι θα παίξουμε στο νέο μας γήπεδο".

Ο προπονητής της κυπελλούχου Ελλάδας, Γιώργος Δώνης, δήλωσε: "Στη ζωή όταν πετυχαίνεις έναν στόχο βάζεις έναν υψηλότερο. Έτσι και στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές. Η πιο σημαντική είναι αυτή του σέντερ φορ. Είναι η θέση που πονάει πιο πολύ η ομάδα και ψάχνουμε να βρουμε τον παίκτη που θα λύσει το θέμα του γκολ. Για τη μεσαία γραμμή τα ονόματα έχουν ήδη ακουστεί. Οταν τελειώσουμε το ρόστερ, θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους παίκτες. Γενικά, αυτοί που θα δείξουν το καλύτερο πρόσωπο στις προπονήσεις θα αγωνίζονται".



Διακρίνονται οι: (5) Ηλίας Κυριακίδης, (87) Ηλίας Μακρής, (19) Θανάσης Μάγγος, (2) Ηλίας Κώτσιος, (22) Αλέξανδρος Βεργώνης.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων