2005-06 : 24η : Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-0

24η αγωνιστική : Ατρόμητος - ΑΕΛ 0-0 

19 Μαρτίου 2006 

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Μικές, Γεωργίου, Ραγκουέλ (81’Καραδήμος), Κορακάκης, Δημός, Κατεμής, Ζαχαρόπουλος, Τζιμπούρ (73’ Ντόε), Μερίνο (87’Σωτήρχος).

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκίκας (79’Τσιάτσιος), Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Ελντερ, Κατσιαρός, Διγκόζης, Σέρμπαν (58΄Μπαχράμης), Κυπαρίσσης, Γκούγκα, Αλωνεύτης (71’Καλαντζής).

Διαιτητής: Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)

Γήπεδο: Περιστερίου

Το παιχνίδι του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λάρισα έβγαλε νικητές τον... Ηρακλή και την Ξάνθη. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν έδαφος στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου. Το τελικό 0-0 αφήνει πικρή γεύση και στις δυο ομάδες, οι οποίες μπορούσαν να πάρουν την νίκη, αλλά δεν θα κατάφεραν.Ο Ατρόμητος μέχρι το 80΄ ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, έκλεισε τη Λάρισα στα καρέ της και είχε 3-4 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 22΄ο Ζαχαρόπουλος αστόχησε, στο 24’ και στο 35΄ο Κοτσόλης είπε «όχι» στις επιθετικές προσπάθειες του Γελαδάρη και του Τζιμπούρ αντίστοιχα, ενώ στο 49’ ο τελευταίος και στο 59’ ο Μερίνο αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.Στο 67’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε κράτημα του Τζιμπούρ από τον Κοτσόλη μέσα στην περιοχή και είχαν δίκιο, αφού ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων παρεμπόδισε αντικανονικά τον επιθετικό των γηπεδούχων.Όμως οι τελευταίες εντυπώσεις ανήκουν στη Λάρισα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα δυο φορές ο Καλαντζής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Μιχαηλίδη, αλλά την πρώτη φορά ο Μικές «του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα» και τη δεύτερη σούταρε δυνατά, αλλά πολύ άστοχα.Στο 86’ ο β’βοηθός Χατζηγεωργίου υπέδειξε σωστά τον Κυπαρίσση σε θέση οφσάιντ, αν και η φάση ήταν οριακή.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων