2005-06 : 26η : Αιγάλεω - ΑΕΛ 1-0

26η αγωνιστική : Αιγάλεω - ΑΕΛ 1-0

1 Απριλίου 2006 

Scorer: 50' Αγρίτης

Αιγάλεω (Γιώργος Χατζάρας): Κίεζεκ, Παπουτσής, Όμο, Ζαπρόπουλος, Ποπόφ, Σκοπελίτης, Μάριτς, Γιάντσετιτς (46' Μανουσάκης, 89' Χρήστου), Τσάτσος, Νικολόπουλος (69' Στεφανίδης), Αγρίτης.

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Κατσιαρός, Χέλντερ, Νταμπίζας, Παπακώστας (52' Καλαντζής), Γκίκας (46' Διγκόζης), Μπαχράμης, Στουρνάρας, Αλωνεύτης (52' Κυπαρίσσης), Σέρμπαν, Γαβριλόπουλος.

Διαιτητής: Βασσάρας (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Σταύρος Μαυροθαλασσίτης

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, ωστόσο δεν έφτασε στο γκολ.
Aπώλεσε όποιες ευκαιρίες δημιούργησε, όπως στο 2 με τον Τσάτσο ύστερα από παιδαριώδες λάθος του Χέλντερ, στο 7 με τον Αγρίτη που μόνος του πλάσαρε πάνω στον Κοτσόλη, στο 24 με κεφαλιά-άουτ του Όμο, στο 36 πάλι με τον Αγρίτη και με τον Κοτσόλη να εξουδετερώνει ξανά το σουτ και στο 41 με τον Μάριτς, το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ.
Όλο αυτό το διάστημα, η μοναδική αντίδραση της Λάρισας ήταν στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Παπακώστας εκτέλεσε κόρνερ και ο Νταμπίζας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.
Δυνατά μπήκε το Αιγάλεω και στο β ημίχρονο, όμως αυτή τη φορά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 50 ο Νικολόπουλος πάσαρε στον Αγρίτη, που με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια η Λάρισα προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή της, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το παιχνίδι στα… μέτρα τους και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν.
Μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο βρέθηκαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 81 η κεφαλιά του Στεφανίδη πέρασε πάνω από την εστία του Κοτσόλη, που επιχείρησε άστοχη έξοδο και στο 87 με τον Κοτσόλη εξουδετερωμένο, ο Σκοπελίτης σούταρε πάνω στον Νταμπίζα.
Μόνο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έγινε επικίνδυνη η Λάρισα, αλλά ο Κίεζεκ απέκρουσε το γυριστό σουτ του Κυπαρίσση κι έτσι το Αιγάλεω πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων