2005-06 : 17η : Καλλιθέα - ΑΕΛ 2-1

17η αγωνιστική : Καλλιθέα - ΑΕΛ 2-1

28 Ιανουαρίου 2006 

Scorers: 20', 38' Πέτκοβιτς - 36' Βέλα Τζούνιορ 

Αποβολή: 23' Φέρστερ (Κόκκινη)

Καλλιθέα (Ιλιε Ντιμιτρέσκου): Μπαρτζώκας, Καρατζάς, Βενέτης, Κουλακιώτης, Τσιώλης, Πέτκοβιτς (93 Πασάς), Μπέι, Μιγιάτοβιτς, Σιλά (76 Κλέμπερ), Κουτσοσπύρος, Ραντοβάνοβιτς (59 Γκεοργκίεφ).

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Φέρστερ, Κατσιαρός, Σέρμπαν, Διγκόζης, Βέλα Τζούνιορ, Αλωνεύτης (46 Γκούγκα), Σπάσιτς (67 Μπαχράμης), Καλατζής (67 Παπακώστας).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Πασχαλίδης – Μπέης

Γήπεδο: Καλλιθέας

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Καλλιθέα, που επικράτησε 2-1 της Λάρισας. Στο παιχνίδι, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο κι η αλήθεια είναι ότι πολλά κρίθηκαν από την τραβηγμένη απόφαση του διαιτητή Φωτιάδη να αποβάλει τον Φέρστερ στο 22'. Με την Καλλιθέα να προηγείται 1-0 από το 20' με το γκολ του Πέτκοβιτς (το φάουλ που εκτέλεσε πέρασε από πολλά πόδια και ξάφνιασε τον Κοτσόλη), ο Γερμανός έχασε την ψυχραιμία του μετά το σκληρό τάκλιν του Ραντοβάνοβιτς κι απώθησε τον Σέρβο που έπεσε στο έδαφος λες και τον… πυροβόλησαν. Ο Γερμανός είδε την κόκκινη, αλλά η ΑΕΛ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 36' με σουτ του Βέλα Τζούνιορ. Πριν χαρούν το γκολ τους οι Θεσσαλοί, ο Πέτκοβιτς χτύπησε και πάλι νικώντας τον Κοτσόλη με νέο σουτ στο 38'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε για την ισοφάριση, ο Σέρμπαν είχε δύο εξαιρετικά σουτ (52', 56') ελάχιστα έξω, ενώ στο 76' ο Παπακώστας από πλεονεκτική θέση πλάσαρε, αλλά ο Μπαρτζώκας μπλόκαρε τη μπάλα.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων