2005-06 : 11η : ΑΕΛ - Αιγάλεω 1-1

11η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αιγάλεω 1-1

26 Νοεμβρίου 2005

Scorers: 20' Σέρμπαν, 90+3' Ζαπρόπουλος

ΑΕΛ (Δώνης): Κοτσόλης, Κατσιαρός, Γκαλίτσιος, Σίμος, Νταμπίζας, Βέλα Τζούνιορ (79 Γκίκας), Μπαχράμης (46 Αλωνεύτης), Διγκόζης, Σέρμπαν, Κυπαρίσσης (66 Καλαντζής), Γαβριλόπουλος

Αιγάλεω (Βαζάκας): Σιντιμπέ, Εντουσέι, Παπουτσής, Ζαπρόπουλος, Ψωμάς, Ποπόφ (51 Σέζαρεκ), Μουστογιάννης (21 Μανουσάκης), Όμο, Φωτάκης, Μάριτς, Χλωρός

Διαιτητής: Τσίκινης (Μεσσηνίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 6.651

Δυνατά ξεκίνησαν οι βυσσινί με το Σέρμπαν να κάνει με ατομική ενέργεια το 1-0 στο 20ό λεπτό, αφού ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά πριν είχε υποχρεώσει με σουτ σε δύσκολη απόκρουση το Σιντιμπέ.
Το γρήγορο γκολ των Λαρισαίων είχε άμεσο αντίκτυπο στο θέαμα, αφού το "Σίτι" από την πλευρά του έκανε κάποιες προσπάθειες να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει, χωρίς να καταφέρνει κάτι το αξιόλογο, ενώ η ΑΕΛ φάνηκε να επαναπαύεται στο 1-0. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άγγιξε τα όρια του βαρετού.
Ένας θεμελιώδης νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι ομάδα που αποτυγχάνει να σκοράρει, δέχεται γκολ. Στο 89 ο Καλαντζής πλάσαρε και, μετά την απόκρουση του Σιντιμπέ, ο Σέρμπαν έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0, σουτάροντας άουτ. Έτσι, στις καθυστερήσεις, σε κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Κοτσόλης έχασε τη μπάλα και ο Ζαπρόπουλος με προβολή ισοφάρισε.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων