2014-15 : 17η : Πιερικός - ΑΕΛ 0-0

17η αγωνιστική : Πιερικός - ΑΕΛ 0-0

13 Φεβρουαρίου 2015

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Γιαννούλης (88 Μπαστάνης), Μπαξεβάνος (60' Παλάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (92' Γιαννόπουλος), Ντόσης, Σταμάτης.


ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Γιάντσης (56' Παμλίδης), Ν' Γκεσάν (46' Πϊντο), Περίκο (72' Ριμπέιρο), Μπόγιοβιτς.


Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Επόπτες: Κατσικογιάννης (Μακεδονίας), Κωτούλας (Σερρών)
4ος: Φωτιάδης (Σερρών)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης


Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η φιλοξενούμενη ΑΕΛ, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπουζούκη και έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Το πρώτο δεκάλεπτο είχε κίνηση, αλλά όχι και ευκαιρίες. Η ΑΕΛ είχε την πλήρη κυριαρχία του ματς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο μόνο η ευκαιρία του Γιάντση στο 31' δημιούργησε συνθήκες απειλητικές για την εστία των γηπεδούχων. Ο Μπόγιοβιτς έκανε τη σέντρα στο 42ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ με την άμυνα του Πιερικού απλά να παρακολουθεί την πορεία της. 


Το δεύτερο ημίχρονο, άρχισε πιο υποτονικά σε σχέση με το πρώτο. Η πρώτη ευκαιρία ανήκε πάλι στην ΑΕΛ, με τον Κουρτεσιώτη να κάνει στο 55ο λεπτό τη σέντρα από τα αριστερά,  τον Μπόγιοβιτς να πιάνει την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Πίντο στο 66ο λεπτό, δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, ο Παπατολίκας αιφνιδιάστηκε αλλά έστω και με υπερένταση κατάφερε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπουζούκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και φάουλ πάνω στον Νεμπεγλέρα, αφήνοντας του γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα. Η ΑΕΛ, όμως δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και παραχώρησε τη δεύτερη σερί "λευκή" της ισοπαλία, μετά από την εντός έδρας, απέναντι στη Λαμία.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων