2005-06 : 27η : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 3-0

27η αγωνιστική : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 3-0

9 Απριλίου 2006 

Scorers: 2', 53' (πέν.) Μπούσι, 5' Άλεξ

Λεβαδειακός: Ζαφειρόπουλος, Θεοδοσιάδης, Μαχαίρας, Αντερσον, Δημητρόπουλος, Βιτάλι, Ανδράλας, Σίσιτς, Μπούσι (83’ Καρακατσάνης), Ρούσεφ (79’ Μπασαλά), Αλεξ (55’ Καλλιμάνης). 

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ελντερ, Γκίκας (46’ Ζιάγκας), Διγκόζης, Τσιάτσιος, Γκούγκα (23’ Σπάσιτς), Γαβριλόπουλος (14’ Κυπαρίσσης), Καλαντζής.

Διαιτητής: Γιώργος Κασναφέρης

Γήπεδο: Λιβαδειάς

Μια παληκαρίσια νίκη πήρε ο Λεβαδειακός στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία, επικρατώντας με 3-0 της Λάρισας.Η αποφασιστικότητα στα πρόσωπα τους ήταν εμφανής πριν την έναρξη του αγώνα και δεν άργησαν να την δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 2’ ο Ρούσεφ εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπούσι με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Πριν περάσουν τρία λεπτά, (5’) ο Σίσιτς σέντραρε στον Αλεξ και αυτός με πλασέ «έγραψε» το 2-0. Με ηγέτη τον Σίσιτς (πρώην παίκτης της Λάρισας), που αναστάτωσε το ασθενικό αριστερό άκρο της άμυνας των Λαρισαίων, ο Λεβαδειακός έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ πριν λήξει το ημίχρονο. Ο Αλεξ όμως αστόχησε στο 12’, όπως ο Μπούσι από πολύ κοντά στο 35’ και ο Δημητρόπουλος στο 44’. Στο 41’ ακυρώθηκε γκολ με απ’ ευθείας κόρνερ από τον Ρούσεφ, καθώς ο Κασναφέρης υπέδειξε επιθετικό φάουλ στις αψιμαχίες των παικτών στην περιοχή. Οποιες φιλοδοξίες είχε η Λάρισα μετά την ανάπαυλα, τις έχασε στο 53’. Ο Μπούσι συνδυάστηκε με τον Βιτάλι, μπήκε στην περιοχή και ο Νταμπίζας μη έχοντας άλλη επιλογή τον ανέτρεψε. Ο Αλβανός επιθετικός ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι, ευστόχησε (3-0) και σφράγισε τη νίκη του Λεβαδειακού. Η πορεία των γηπεδούχων προς τη σωτηρία δεν έχει ακόμα κριθεί, έχει μπει όμως σε καλό δρόμο.


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων