2014-15 : 15η : ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας 1-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας 1-0

2 Φεβρουαρίου 2015

Scorer: 35' Μπόγιοβιτς


ΑΕΛ (Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κουρτεσιώτης, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Πινδώνης, Περίκο (73' Πίντο), Γιάντσης (62' Καρανίκας), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (81' Λύρας).


Αγροτικός Αστέρας (Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιτζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Σαμουηλίδης (87' Κουρέλλας), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Βελλίνης, Καρακατσάνης (70' Καθάριος), Μίλιτς (71' Παλάσκας)


Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Επόπτες: Κοσμάς (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)
4ος: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ


H ΑΕΛ ήθελε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και τα κατάφερε, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ. Το παιχνίδι διεξήχθη με διαστήματα που ο καιρός έδειξε όλα τα στοιχεία του και ιδιαίτερα με τους ασταθείς ανέμους. Μάλιστα 15' πριν την έναρξη ένα δυνατό μπουρίνι έριξε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες κάτι που ανάγκασε τον παρατηρητή του αγώνα να ζητήσει να μην τοποθετηθούν ξανά για λόγους ασφαλείας ειδικά στο πρώτο μέρος.


Ένα τέρμα του Μπόγιοβιτς ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στην ΑΕΛ και να ανεβάσει την ψυχολογία εν όψη της συνέχειας. Η ομάδα παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την τριάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα είχαν πιο καλές τοποθετήσεις και η στρατηγική τους πέτυχε. H AEΛ χωρίς να δημιουργήσει όσο θα ήθελε πέτυχε το γκολ στο 36' με υπέροχο γυριστό σουτ του Μπόγιοβιτς μετά από κεφαλιά-πάσα του Πινδώνη. 


Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να εξασφαλίσει τη νίκη αλλά δεν κατάφερε σημαντικές ευκαιρίες εκτός από κάποια μακρινά σουτ αλλά και δεν απειλήθηκε αισθητά από την ομάδα του Ευόσμου. Μεγάλη φάση ως εξαίρεση έγινε στο τέλος όπου ο Πίντο εξ επαφής έστειλε ψηλά τη μπάλα και δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Ο Ελιομάρ ξεχώρισε για τις πάσες και την κινητικότητά του στον αγώνα, μεταξύ άλλων και ο σκόρερ Μπόγιοβιτς κάνοντας τη διαφορά σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων