2020-21 : 20η : ΑΕΛ - ΝΠΣ Βόλος 0-0

20η αγωνιστική : ΑΕΛ - Βόλος ΝΠΣ 0-0 

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Τσόσιτς (46' Καρανίκας), Ζίζιτς, Μιχαήλ (46' Χουσίνο), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (46' Μπεν Χατίρα), Ακούνια (84' Τρούγιτς), Ντουρμισάι (63' Μουκάντζο). 

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο (58' Ρενάτο), Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας. 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας),
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),
4ος: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου).
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
AVAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Μία ακόμη ισοπαλία για την ΑΕΛ στο Στάδιο Αλκαζάρ. Αυτήν την φορά οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του Βόλου, μένοντας αμφότερες οι δύο ομάδες στο μηδέν.
Μετά την ισοπαλία αυτήν η ΑΕΛ παραμένει στη τελευταία θέση της Super League 1 και πλέον τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν.
Στο πρώτο μέρος ο Βόλος είχε την υπεροχή των κινήσεων, έχοντας τις στιγμές του για να φτάσει πρώτος στο γκολ. Από την πλευρά της η ΑΕΛ απείλησε με μια στατική φάση στο 4′ σε χτύπημα του Κολομπίνο και κεφαλιά του Ντουρμισάι, κεφαλιά η οποία έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους η ΑΕΛ δεν «πάτησε» ξανά περιοχή, κάνοντας ίσως το χειρότερο πρώτο ημίχρονο στο Αλκαζάρ φέτος. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως ο Βόλος είχε 8 κόρνερ στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη ο Τζιανλούκα Φέστα έκανε με το «καλημέρα» (46′) τρεις αλλαγές θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.
Η ΑΕΛ ήταν καλυτερη στο δεύτερο μέρος και «άγγιξε» το γκολ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Στο 60′ ο Ακούνια εκτέλεσε φάουλ με τον Κλέιμαν να πέφτει στη γωνιά του και να αποκρούει εντυπωσιακά.
Από το 75′ και μετά ο Βόλος πήρε και πάλι μέτρα στο γήπεδο και βρήκε τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα στο 85′. Ο Ριένστρα έπαιξε κάθετα στον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος από θέση τετ – α – τετ, είδε τον Μπάγιτς να τον κερδίζει και να κρατά τον βαθμό για την ΑΕΛ στο παιχνίδι.



Δηλώσεις

Φέστα:
«Δεν είμαι χαρούμενος. Ο Βόλος ήταν καλύτερος από εμάς. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια. Η επιθετικότητα που είχαμε. Αλλά δεν μου άρεσαν οι θέσεις μας στη μπάλα. Η κατχοή. Πρεπει να βελτιωθούμε. Οι νέοι παίκτες έφτασαν και είναι σημαντικοί αλλά χρειάζονται χρόνο. Ήταν το πρώτο τους παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θέλουμε. Να κλέψουμε είμαστε καλοί, αλλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε όμως. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και μετά το ματς με τη Λαμία».

Καρανίκας:
«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών Ό,τι κάνουμε πληρώνεται από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να μεταφέρω τη νοοτροπία, υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα. Είμαστε επαγγελματίες όλοι και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Είναι η... ζωή μας. Θέλουμε γκολ και νίκες με οποιοδήποτε τρόπο».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων