2005-06 : 15η : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 3-0

15η αγωνιστική : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 3-0

7 Ιανουαρίου 2006 

Scorers: 57', 77' Γκέκας, 82' Τζιώλης

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Μπίσκαν, Μόρις, Δάρλας (74' Βύντρα), Τζιόλης, Γκονζάλες, Σέριτς, Χαραλαμπίδης (74' Λεοντίου), Γκέκας, Παπαδόπουλος (72' Μάντζιος). 

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Κατσιαρός, Γκαλίτσιος, Διγκόζης, Σίμος, Νταμπίζας, Μπαχράμης (64' Παπακώστας), Βέλα Τζούνιορ, Αλωνεύτης, Σέρμπαν (84' Τσιάτσιος), Κυπαρίσσης (54' Καλαντζής).

Διαιτητής: Βασάρας (Θεσσαλονίκης)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Εισιτήρια: 11.066

Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη, αλλά το τελικό σκορ μάλλον αδικεί την ΑΕΛ, που ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασαν αδυναμίες, τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η αξιόμαχη ΑΕΛ, για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Λαρισαίος Φάνης Γκέκας, με τα δύο γκολ που πέτυχε.
Βέβαια, μέχρι να προηγηθεί ο ΠΑΟ, η ΑΕΛ είχε τον πρώτο λόγο. Στο 14΄ο Αλωνεύτης, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 28' ο Σέρμπαν σχεδόν σε κενή εστία αστόχησε. Κάπου εκεί ο ΠΑΟ ξύπνησε και έστω χωρίς να εντυπωσιάζει άγγιξε το γκολ στο 36' με τον Γκέκα που σημάδεψε το δοκάρι, ενώ το ίδιο συνέβη και με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 45'.
Στο β' ημίχρονο όμως μόνο ο ΠΑΟ υπήρχε στο γήπεδο κι έτσι στο 57' ο πρώην βυσσινί Γκέκας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και 20 λεπτά αργότερα με 'σκαστό' βολέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Κοτσόλη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζιώλης με σουτ στο 82' (3-0). 




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων