1972-73 : 31η : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

31η αγωνιστική  : ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

6 Μαΐου 1973

Scorers: 15' Χαριτίδης - 45' (πεν.) Δ.Τάντος 

ΑΕΛ (Στ.Καραμφίλοβιτς) : Σιαβάλας, Σημαντήρης, Μ.Σεϊταρίδης, Κυζίρογλου, Χιλ, Βαγιέχο (80’ Ζάχος), Χαριτίδης, Καβόλι, Ρακιτζόγλου, Δ.Σεϊταρίδης, Παγκαρλιώτας (85’ Αργυρίου).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Πάγκαλος) : Μπαζής, Μαργούτας, Τσιαπέρας, Πέτσας, Σταυρουλάκης, Μ.Τάντος, Θώδης, Ντέμος, Δ.Τάντος, Κρομμύδας, Παπανικολάου (88’ Λεπτοκαρύδης).

Διαιτητής : Παπαϊωάννου (Αθηνών)

Γήπεδο : Αλκαζάρ 
Εισιτήρια – Εισπράξεις : 9.674 – 233.970 δρχ.

Στο ντέρμπι του ομίλου, η ΑΕΛ έχει παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου Παπαϊωάννου διαμαρτυρόμενη για τον καταλογισμό του πέναλτι σε βάρος της. Οι βυσσινί υπήρξαν θυελλώδεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο ηρωϊκός τερματοφύλακας της Καρδίτσας Μπαζής δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του παρά μόνο μία φορά από τον Χαριτίδη. Η ΑΕΛ είχε οριζόντιο δοκάρι στο 67' με κεραυνό του Παγκαρλιώτα σε μια φάση που οι βυσσινί διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα "'έσκασε" μέσα από τη γραμμή του τέρματος, με τον Αθηναίο διαιτητή πάντως να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Κορυφαίος της ΑΕΛ ο Χαριτίδης, μοιραίος ο Ρακιτζόγλου με την ΑΕΛ να αποτυγχάνει να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από την ομάδα της Καρδίτσας.


Η ΑΕΛ , όπως παρατάχθηκε στον αγώνα της 31ης αγωνιστικής

ΟΡΘΙΟΙ (από αριστερά) : Κυζίρογλου, Σιαβάλας, Μ.Σεϊταρίδης, Ρακιτζόγλου, Χίλ, Σημαντήρης.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Δ.Σεϊταρίδης, Χαριτίδης, Καβόλι, Παγκαρλιώτας, Βαγιέχο





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων