2007-08 : 14η : Εργοτέλης - ΑΕΛ 0-0

14η αγωνιστική : Εργοτέλης - ΑΕΛ 0-0

29 Δεκεμβρίου 2007

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλαντιν, Κεφαλούκος, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Γραμμόζης (86' Νατσέφσκι), Τάσιτς, Κοιλιάρας (75' Φραγκουλάκης), Τζούνιορ, Θεοδωρίδης, Ογκνιένοβιτς (68' Μπούντιμιρ).

ΑΕΛ (Γ. Δώνης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Γκαλίτσιος, Κλεϊτον, Αλεξάνδρου (46' Καλαντζής), Σαρμιέντο, Φωτάκης (76' Κόζλεϊ), Μπακαγιόκο, Ιγκλέσιας (62' Κυριακίδης).

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)
Επόπτες: Κ. Δάλλας (Ηπείρου), Δ. Γούκος (Ηπείρου)

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την εδαφική πρωτοβουλία, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Κοτσόλη, καθώς οι ατομικές προσπάθειες των Τάσιτς και Ογκνιένοβιτς σταματούσαν στην αμυντική λειτουργία της Λάρισας. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, αρκέσθηκαν στο γεγονός ότι κρατούσαν με άνεση τους επιθετικούς του Εργοτέλη μακριά από την εστία τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ, ενώ στο 50ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης. Ο Τάσιτς τροφοδότησε τον Ογκνιένοβιτς που βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο τον Κοιλιάρα, όμως το σουτ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοτσόλης.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Λάρισα "απάντησε" αλλά ο Μπακαγιόκο αιφνιδιάσθηκε από την σέντρα-σουτ του Κλέιτον και έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 67' η Λάρισα πλησίασε πάλι στο γκολ, αλλά ο Δασκαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ μετά το σουτ του Μπακαγιόκο από καλή θέση. Ο έμπειρος επιθετικός έχασε ακόμη μία εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ο Δασκαλάκης τον νίκησε στο τετ-α-τετ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 83' και σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, ο Νταμπίζας μάρκαρε δυναμικά τον Κεφαλούκο που πέφτοντας στο έδαφος βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ηταν μία αμφισβητούμενη φάση και ο Κύρκος αποφάσισε να δώσει συνέχεια στον αγώνα, καταλογίζοντας φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουντιμίρ κέρδισε τις κόντρες και η μπάλα πήγε στον Τάσιτς που πλάσαρε ιδανικά τον Κοτσόλη, αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των "βυσσινί", στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων