1981-82 : 18η : ΑΕΛ - Δόξα Δράμας 2-2

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Δόξα Δράμας 2-2

31 Ιανουαρίου 1982

Scorers: 8' Κουτάς, 29' Βαλαώρας - 3', 83' Αθανασιάδης

ΑΕΛ (Αντ.Γεωργιάδης): Πλίτσης, Παραφέστας (65' Ράμμος), Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος, Αργυρούλης, Δράμαλης, Μαλουμίδης, Γκόλαντας, Κουτάς (74' Βουτυρίτσας), Ανδρεούδης, Βαλαώρας.

Δόξα Δράμας (Κ.Χατζημιχαήλ) : Δάφκος, Λευκόπουλος, Κασδοβασίλης, Σταύρου, Κόντος, Στράντζαλης (86’ Τσελεμπής), Κατσαρίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Παντελίδης (88’ Κανέλλος), Βουτσέκοβιτς.

Διαιτητής: Κωτούλας

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια-Εισπράξεις: 6.946 - 1.458.650 δρχ.

Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα με νίκη από το Ηράκλειο η ΑΕΛ επιζητούσε άλλη μία νίκη, στην πρεμιέρα του β΄γύρου, για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.
Κυρίαρχη η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, παρά την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών, όταν δέχτηκε πρώτη γκολ. Μέσα σε 20 λεπτά είχε ανατρέψει το σκορ, δίνοντας την εντύπωση πως θα πετύχαινε μία άνετη νίκη.
Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν. Η ΑΕΛ δεν είχε το ίδιο πάθος,υποχώρησε, δίνοντας πρωτοβουλία στους Δραμινούς. Ο τραυματισμός του Παραφέστα, η κακή απόδοση του Ανδρεούδη και η αντικατάσταση του δραστήριου Κουτά αποδείχθηκαν καθοριστικά στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Οι φιλοξενούμενοι, έσφιξαν τον κλοιό γύρω από την εστία του Πλίτση όσο πλησίαζε το φινάλε, και κατόρθωσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με σουτ του Αθανασιάδη μετά από σέντρα του Λευκόπουλου.



Η ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε στον εντός έδρας αγώνα, κόντρα στη Δόξα.

ΟΡΘΙΟΙ : Βαλαώρας, Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Μαλουμίδης, Ανδρεούδης, Κουτάς, Δράμαλης, Αργυρούλης, Γκόλαντας.
Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων