1986-87 : 20η : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-1

20η αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-1 

1 Μαρτίου 1987 

Scorers76' Ζιώγας - 63' Σαραβάκος 

Αποβολές: 89' Κολομητρούσης - 89' Γεωργακόπουλος 

ΑΕΛ (Γκμόχ): Μιχαήλ, Παραφέστας, Κυριλλίδης, Κολομητρούσης, Γκαλίτσιος, Τσιώλης, Αλεξούλης, Ρόνμπεργκ (46' Βουτυρίτσας), Άνταμτσικ (63' Ζιώγας), Ανδρεούδης, Βαλαώρας.

Διαιτητής: Μπίκας

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 10.929 - 4.498.905 δρχ.

Παραμονή καθαράς Δευτέρας και δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή εντός έδρας στο Αλκαζάρ, πάλι με ομάδα "κέντρου" και πάλι αντιμέτωποι με μια κακή διαιτησία. 
Ο άτυχος Τσιώλης για 4η φορά στη σεζόν (και όχι τελευταία), με κεφαλιά πετυχαίνει το δοκάρι στο 28ο λεπτό. Ο Σάκης δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευσή του, που αγνοεί πλήρως την εξέλιξη της φάσης όπου είναι με πλάτη στο ύψος της μεγάλης περιοχής και πεσμένος στα γόνατα δείχνει να μην πιστεύει στην "τύχη" του.
Στο 58ο μετά από χέρι, δίνεται πέναλτι στην ΑΕΛ αλλά ο Άνταμτσικ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 63' ο Σαραβάκος όταν δέχθηκε την πάσα που στη συνέχεια έγινε γκολ, έκανε κοντρόλ με το χέρι, για να εξουδετερώσει τον Μιχαήλ. Κίτρινη κάρτα στον Μιχαήλ για "διαμαρτυρία". Ο διαιτητής ίσως μετανιωμένος για την προηγούμενη απόφασή του, πιθανότατα άφησε επίτηδες να μετρήσει κανονικά το goal-offside του Ζιώγα στο 76ο λεπτό.
Στη φάση του 89' ο Γεωργακόπουλος σε μια νεκρή φάση, βρέθηκε στο έδαφος προσποιούμενος ότι τον χτύπησε ο Κολομητρούσης. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να ψάξει την αιτία, ο διαιτητής αποφάσισε την αποβολή και των 2 παικτών.



Στιγμιότυπο του αγώνα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων