1987-88 : 2η : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-3

2η Αγωνιστική : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-3 

13 Σεπτεμβρίου 1987

Scorers: 84′ Δρακόπουλος - 12′, 48′ Ζιώγας, 24′ (πεν.) Μητσιμπόνας

Παναχαϊκή (Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Χριστινάκης, Ανδριόπουλος (46' Ζήκος), Σπανοσωτηρόπουλος, Ζερβεδάς, Κουρμπανάς, Παπαγιαννόπουλος, Φιλιππόπουλος, Νταλάκας, Δρακόπουλος, Σίμιτς (56' Γιώτης), Βουγιαντίνοβιτς.

ΑΕΛ (Γιάτσεκ Γκμόχ) : Μιχαήλ, Αγορογιάννης, Κολομητρούσης, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, ΑΛεξούλης, Βουτυρίτσας, Τσιώλης (70' Αθανασίου), Ζιώγας, Καραπιάλης (77' Τσίγκωφ).


Διαιτητής : Γιώργος Κουκούλας (Λέσβου)


Γήπεδο : Αγυιάς 
Εισιτήρια - Εισπράξεις : 8.830 - 4.024.600 δρχ.

H Παναχαϊκή γνωρίζει ήττα με 3-1 από τη Λάρισα στην Αγυιά. Η απάντηση του Άρη Λουκόπουλου στα πυρά τον δημοσιογράφων ήταν μια είδηση: "Η ομάδα γυρίζει στο Εθνικό Στάδιο"... Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος, απουσιάζε από την συνέντευξη τύπου, με την μαραθώνια συνάντηση των παραγόντων (Λουκόπουλος, Σεμιτέκολο, Προδρομίδης, Λαγκαδινός, Μιχαλόπουλος) να καταλήγει πως αιτία της "3αρας" είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος και το ντεφορμάρισμα των παικτών.
Πριν την σέντρα του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Ανδρέας Κάνιστρας απένειμε το κύπελλο του πρωταθλητή Β' Εθνικής στην Παναχαϊκή.

Δηλώσεις

Γιάτσεκ Γκμόχ:

Σχετικά με το αν θα κάνει την έκπληξη για πρωτάθλημα:
"Εγώ δήλωσα ότι πρωτάθλημα επαρχιακή ομάδα εδώ και 55 χρόνια δεν πήρε και θέλω να πω ότι είμαστε πάντα ρεαλιστές και περπατάμε στο χώμα και έτσι δεν λέμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ομάδα, αυτό είναι στο πρόγραμμά μας, ανανέωση, πειθαρχία και με παράδειγμα με βάσεις του 82-83 να κάνουμε ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά στην Ευρώπη και στην δική μας χώρα."Share:

No comments:

Post a Comment

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων

Βαθμολογια SL1 2020-21


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ