1987-88 : 20η : ΟΦΗ -ΑΕΛ 3-1

20η Αγωνιστική : ΟΦΗ -ΑΕΛ 3-1

21 Φεβρουαρίου 1988

Scorers: 8′, 55′ Βέρα, 20′ Χαραλαμπίδης - 84′ Τσιώλης

ΑΕΛ (Γκμόχ): Μιχαήλ, Αγορογιάννης, Κολομητρούσης, Γκαλίτσιος (46' Αθανασίου). Μητσιμπόνας, Αλεξούλης, Βουτυρίτσας, Τσιώλης, Ζιώγας, Καραπιάλης, Βαλαώρας (66' Τσαβαλιάς).

Διαιτητής: Κολοκυθάς
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 12.227 - 8.600.000δρχ.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να προηγηθεί, στο 7' όμως ο Τσιώλης είχε δοκάρι. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος από την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας ξύπνησε όταν έχανε με 3-0 και πέτυχε τέρμα που Θεωρήθηκε πολύτιμο σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Στη βαθμολογία ΑΕΛ 29β, ΟΦΗ 28β, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ 27β.

Δηλώσεις

Γκμόχ:

"Πιστεύω ότι ομάδα ΟΦΗ κέρδισε δίκαια σήμερα, ήταν καλύτερη, πιστεύω ότι μπορούσαμε να παλέψουμε για άλλο σκορ αλλά δεν το ξέρατε αυτό, μέσα στο ζέσταμα Γκαλίτσιος έπαθε θλάς μέσα στο ζέσταμα ήταν πρίν αγώνα στο γήπεδο, κι έτσι αμέσως τα σχέδιά μας ήταν άλλαξαν κι έτσι πιστεύω οτι αυτό έπαιξε κυριότερο λόγο έπαιξε οτι και τα δύο ψηλοί του ΟΦΗ σούταραν τόσο εύκολο γκολ και πολύ ωραίο γκολ."

Βουτυρίτσας:
"Τρεις άτυχες στιγμές στην άμυνα την δική μας και δεχθήκαμε 3 γκολ αυτό δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχουν αίτια και χάσαμε, φυσικά για να μπει κάποιο γκολ από την αντίπαλη ομάδα πρέπει να γίνει κάποιο λάθος, αλλά αυτό δεν είναι κάποιο λάθος που πρέπει να το κατακρίνουμε."
Γενικά δεν είδαμε μια Λάρισα που μπορεί να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.
"Ναι εγώ μπορώ να πω ότι, αρχικά ξεκινήσαμε τον αγώνα κάπως δειλά, ίσως το περιβάλλον του Ηρακλείου να επέδρασε αρνητικά για εμάς, αλλά η γνώμη μου είναι ότι στο 2ο ημιχρόνιο και ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο, η ομάδα μας άρχισε να προσαρμόζεται στο παιχνίδι, ίσως ήταν πλέον λίγο αργά λόγω του ότι χάναμε και με τρία μηδέν, αλλά πιστεύω ότι το τελευταίο μισάωρο δείξαμε πολλές αρετές από το παιχνίδι μας."
Πόσο θα σας επηρεάσει αυτή η ήττα στη συνέχεια του πρωταθλήματος;
"Ναι, νομίζω εμάς φυσιολογικά δεν πρέπει να μας επηρεάσει γιατί είναι δεδομένο ότι παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΟΦΗ."









Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων