2007-08 : 6η : Πανιώνιος - ΑΕΛ 3-1

6η αγωνιστική : Πανιώνιος - ΑΕΛ 3-1

28 Οκτωβρίου 2007

Scorers: 66', 85' Τζιμπούρ, 89' Σιαλμάς - 45'+ Μπακαγιόκο

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μπερτέ, Πλετς, Καπετάνος (46 Σκούφαλης), Τζιμπούρ (87 Σιαλμάς), Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Σπυρόπουλος, Νικολάου

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Κώτσιος (78 Βενέτης), Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Φωτάκης (71 Μπαχράμης), Σαρμιέντο, Καλαντζής (71 Πάρα), Κλέιτον, Μπακαγιόκο

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Δ.Παπαδόπουλος, Χ. Ουρζούνογλου (Θεσσαλονίκης)
4ος: Σ.Τριτσώνης (Αθηνών)

Γήπεδο: Πανιωνιου ΓΣΣ

Πάλεψαν, χάρισαν θέαμα κι αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που πήρε τελικά τη νίκη με 3-1, ευθύνεται μάλλον η …ΑΕΛ. Μέχρι το 30 του πρώτου μέρους η ΑΕΛ, ούτε λίγο ούτε πολύ είχε χάσει εξι μεγάλες ευκαιρίες με κυριότερη εκείνη του Κατσιαρού στο 22. Ό,τι δεν κατάφερε από προφανείς θέσεις, το κατάφερε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μπακαγιόκο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με καλύτερη εμφάνιση, αλλά και σαφές πλεονέκτημα.
Ωστόσο το δεύτερο μέρος είχε ακριβώς την αντίθετη εικόνα. Με μια μικρή διαφορά. Ο Πανιώνιος δεν έχασε τις ευκαιρίες που δημιούργησε! Έτσι, στο 66 και στο 84 ο πολύς Ραφίκ Τζιμπούρ χτύπησε δυο φορές, φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα και στο 87 ο Σιαλμάς ολοκλήρωσε την εικόνα, φέρνοντας χαρές στην Πλατεία.
Στη διαδικασία ανατροπής του δεύτερου μέρους σημαντικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή του Μανώλη Σκούφαλη που μπήκε στο γήπεδο, πήρε δικιά του τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, διέλυσε τις αμυντικές γραμμές των βυσσινί και είχε συμμετοχή στην ισοφάριση σε ρυθμό «πάρτο-βάλτο».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων