2013-14 : 21η : Πυρσός Γρεβενών - ΑΕΛ 1-0

21η Αγωνιστική : Πυρσός Γρεβενών - ΑΕΛ 1-0 

16 Μαρτίου 2014 

Scorer : 8' Δούμας

Πυρσός Γρεβενών (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης Γ., Κυριακίδης, Σκέντος, Αθανασιάδης, Χαραλαμπίδης, Ιωαννίδης (76’ Κοτσαντιζόγλου), Γκέτσιος, Τζερεμές (67’ Σικαλόπουλος), Κοσμίδης Π. (81’ Ελευθερίου), Μποζιάρης, Δούμας.

AEΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Αραμπατζής (81’ Καρανίκας), Ρούσσης, Σιάκκας, Μήτσης, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης (59’ Πατινιώτης), Πλιάγκας (59’ Μπουσινάκης), Μπλέντι, Στεφανίδης, Γκούρτσας.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) 
Επόπτες: Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, Σωτήριος Λιώλιας (Κιλκίς)
4ος: Ιωάννης Κρίκης (Τρικάλων)

Γήπεδο: ΔΑΚ Γρεβενών

Δεν ήταν τόσο η ήττα στα Γρεβενά από τον Πυρσό (1-0), όσο η κακή εμφάνιση που πιστοποίησε την περίοδο κρίσης που διανύει η ΑΕΛ.Μακριά από τον καλό της εαυτό και με εμφάνιση αντιστρόφως ανάλογη της ποιότητας και των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών της, η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Football League.Στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού της ηγέτης, Παναγιώτη Τζαναβάρα, η ΑΕΛ έκανε μια εμφάνιση συνέχεια της κατώτερης των προσδοκιών εικόνας που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες και ηττήθηκε πληρώνοντας ένα σοβαρό αμυντικό λάθος στο τέλος του αγώνα.Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους που μάχονται για την παραμονή ήταν ο Δούμας στο 8’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπόζιαρη εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ΑΕΛ και με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Σικαλιά πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.Η ΑΕΛ κατέγραψε στο ενεργητικό της μόνο ένα δοκάρι με τον Στεφανίδη στο 73’ και δυο καλές στιγμές με τον Μπλέντι στο 53’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Δηλώσεις 

Παναγιώτης Τζαναβάρας:

«Καλησπέρα καταρχήν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα για την ΑΕΛ άλλα ακόμα πιο άσχημη η εικόνα της ομάδος. Πήρα την ομάδα για πρώτη φορά δεν περίμενα να δω αυτό που είδα. Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος. Ενώ ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά, μετά τα 15 πρώτα λεπτά χάσαμε τις γραμμές μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κρατήσουμε την μπάλα, κάναμε κάποια πράγματα που για την εμπειρία των παικτών μου δεν μπορώ να τα καταλάβω.
Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε λίγο ζωντάνια με τις αλλαγές στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, ρισκάραμε χάσαμε, κάποιες καλές ευκαιρίες και από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ, από ένα τραγικό λάθος της άμυνας μας και χάσαμε το παιχνίδι. Πραγματικά είμαι λίγο σοκαρισμένος από το αποτέλεσμα, αλλά πιο πολύ - το ξαναλέω - από την εμφάνιση της ομάδας.
Θα πρέπει να συζητήσω πάρα πολύ με τους παίκτες μου - δεν ξέρω τι συμβαίνει - και να βρούμε τις εστίες και της απόδοσης και των τελευταίων παιχνιδιών και του σημερινού. Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση της. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να βελτιώσουμε τον ψυχισμό μας, τον τσαμπουκά μας τον αγωνιστικό και στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί. Δεν μπορώ να μην δεν δώσω συγχαρητήρια στον Πυρσό για τη νίκη του και του εύχομαι καλή συνέχεια».
Τα παραπάνω δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα των Γρεβενών και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:
-Δεν ήταν ίδια η εικόνα των παικτών στις προπονήσεις; Τι φταίει;
«Όχι καθόλου, πραγματικά καθόλου. Φταίει ο αγωνιστικός προσανατολισμός, βλέπω ένα τρομερό άγχος, να πετάνε την μπάλα με την μία, να μην την κρατάνε στα πόδια, λες και τους κυνηγάει κάποιος, ενώ τους ζητάω να είναι ήρεμοι να έχουν υπομονή στο παιχνίδι μας και να αποφύγουν τα ατομικά λάθη. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, ίσως και από το γήπεδο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Δεν θεωρώ ότι αυτοί οι παίκτες που έχουμε με την εμπειρία μπορούν να δείξουν αυτό το πρόσωπο».
-Μήπως υποτιμήσατε την ομάδα του Πυρσού;
«Όχι καθόλου, δεν την υποτιμήσαμε καθόλου. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, ότι ο Πυρσός θα μας αντιμετώπιζε αμυντικά και θα μας έκανε κόντρα επιθέσεις, όπως και έγινε. Ελέγξαμε, είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και έγινε αυτό το τραγικό λάθος στο τέλος και δεχθήκαμε το γκολ. Από την άλλη, όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος και από την επιθετική μας λειτουργία. Δεν είχαμε κίνηση χωρίς την μπάλα, δεν είχαμε γρήγορη μετάβαση. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε ένα σημείο που χρειάζεται αρκετή δουλειά να βελτιώσει το πρόσωπο της τις τελευταίες αγωνιστικές».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων