2020-21 : 15η : ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

15η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Μπέρτος (78′ Νούνιτς), Φιλίπ, Ηλιάδης (53′ Τρούγιτς), Ζίζιτς, Μιχαήλ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (69′ Γλυνός), Πινακάς, Νικολιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (87′ Λιάσος), Ελευθεριάδης (78′ Νάουμετς), Παμλίδης (78′ Λώλης), Κριζμάν (90’+1′ Παντελάκης).

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
Επόπτες: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαϊδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, οι βυσσινί είχανε μια καλή φάση για τέρμα με τον Μιλοσάβλιεβιτς στο 2' και ο ΠΑΣ είχε άλλη μία, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Αμφότερες και οι 2 ομάδες μοιράστηκαν και απο μια περίεργη φάση ασυνενοησίας των τερματοφυλάκων τους με τους αμυντικούς τους χωρίς να μετουσιωθεί σε τέρμα καμία απο τις δύο φάσεις. Μετά απο ενα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες κατευθυνθηκαν στα αποδητήρια με το δίκαιο 0-0.
Οι ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο και στο 53ο λεπτό ο Τάτσης με αλλαγή σχηματισμού έκανε πιο επιθετική την ΑΕΛ αντίστοιχα και στο 78ο λεπτό. Χωρίς καμία ιδιέταιρη ευκαιρία μια μέτρια ΑΕΛ έμεινε στο 0, κόντρα σε εναν μέτριο ΠΑΣ και το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.



Δηλώσεις

Τάτσης:
«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, όπως και στο παιχνίδι δεν έγιναν πολλές, ενδιέφερε και τον ΠΑΣ η ισοπαλία. Αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά επιθετικά δεν κάναμε τις προϋποθέσεις, ευκαιρίες. Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι, βάρυνε τα πόδια των παικτών στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που είναι λογικό όταν πρέπει να αναρριχηθείς. Σαν ομάδα και σαν προπονητής θέλαμε να κερδίσουμε από το 55′- 60′ ρίσκαρα να το πάρουμε με κάποιο κίνδυνο να υστερήσουμε αμυντικά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε δεν θέλαμε να χάσουμε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να παλεύεις για την επόμενη μέρα. Το θετικό είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πήγαμε καλά αμυντικά, και από εκεί και πέρα και με δουλειά και με κάποια παιδιά που θα έρθουν να βελτιώσουμε και το άλλο κομμάτι συν το ψυχολογικό, να απελευθερωθούν τα πόδια των παικτών με μία νίκη».

Νικολιάς:
«Δεν έγιναν πολλές φάσεις, δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε φρεσκάδα, ήμασταν κουρασμένοι. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτοιμο για ότι προκύψει ώστε στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε. Εξαρτάται από εμάς, πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με κάθε αντίπαλο να διεκδικούμε τρεις βαθμούς. Στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, αυτή είναι η ουσία», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε για το Αλκαζάρ, όπου ακόμη δεν έχουν κερδίσει οι «βυσσινί». «Αυτό δεν είναι θέμα γηπέδου, έτυχε έχουμε πάρει εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε και σήμερα, δεν τα καταφέραμε. Χωρίς φιλάθλους, δεν είναι θέμα έδρας, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς».
 Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί είπε πως «όπως είπαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάμε εκεί να κερδίσουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος που έχει αρκετή ποιότητα. Πρέπει να πάμε με πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι».

Γλυνός:
«Τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, το μόνο που κρατάμε από αυτή την αναποτελεσματική εμφάνιση στην οποία δε βρήκαμε δίχτυα είναι το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ακόμα ψάχνουμε το τρίποντο και πρέπει με κάποιον τρόπο να το βρούμε. Έχουμε ποιότητα και πρέπει να τη βγάλουμε, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να συνεργαστούμε μεταξύ μας. Μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια αλλά μετά μας κυριεύει ένα άγχος. Πρέπει να ξεκλειδώσουμε τους εαυτούς μας και να βγάλουμε τους αυτοματισμούς που πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων