2020-21 : 17η : ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Scorer: 73' Τσιλούλης

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς (57′ Γιουνές), Τσόσιτς, Φίλιπ, Μπέρτος (77′ Τρούγιτς), Κολομπίνο, Σπαρβ (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νικολιάς, Πινακάς, Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός (62′ Κιτοκό), Τσιλούλης, Φερνάντεθ (89′ Χουχούμης), Ντάουντα (89′ Τσαμπούρης), Μουνιέ (76′ Βιτλής).

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Επόπτες: Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ.Αττικής)
VAR: Μανούχος (Αργολίδας) 
ΑVAR: Μοϋσιάδης (Ηπείρου).

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Μία ακόμη ήττα γνώρισε η ΠΑΕ ΑΕΛ το βράδυ του Σαββάτου στο χιονισμένο και μελαγχολικό «θρυλικό» Αλκαζάρ, χάνοντας από τον Απόλλωνα Σμύρνης 0 – 1, χάρις σε γκολ ενός Λαρισαίου. Του Σωτήρη Τσιλούλη στο 73′.
Μετά και από αυτήν την ήττα, η ΠΑΕ ΑΕΛ μένει στη προτελεύταια θέση της βαθμολογίας (8 πόντοι) και δύσκολα θα αποφύγει τις μία από τις δύο τελευταίες θέσεις της Super League 1.
Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια σε απόλυτη ισορροπία. Την απόλυτη ισορροπία του 0 – 0. Ένα στείρο πρώτο μέρος το οποίο δεν ήρθε μετά από χαμένες ευκαιρίες όπου οι δύο γκολκίπερ ήταν εξαιρετικοί. Ήρθε, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε θέση βολής και ακόμα και όταν έφτασαν δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι αξιόλογο.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες σεβάστηκαν τους αντίπαλους τερματοφύλακες, με τον Λαρισαίο Σωτήρη Τσιλούλη να είναι εκείνος που βρέθηκε απέναντι από τον Μπάγιτς, τον οποίο απο θέση μέσα δεξιά κέρδισε για το 0 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Η ΑΕΛ στο 90’+1′ έχασε τη μοναδική κλασσική της ευκαιρία με τον Τρούγιτς, μετά από ασσίστ του Ντουρμισάι. Ο Νίκολα Τρούγιτς βγήκε απέναντι από τον κίπερ του Απόλλωνα, πλασάροντας ελάχιστα άουτ.


Δηλώσεις

Γιάννης Τάτσης: 
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: 
"Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι είτε παίζεις με πολλούς αμυντικούς, είτε με πολλούς επιθετικούς δεν σημαίνει ότι δεν θα δεχθείς γκολ ή ότι θα σκοράρεις πολλά γκολ. Χρειάζεται η ισορροπία και αυτό να γίνει ομαδικά. Κάποια παιδιά προσπαθούσαν, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος με άλλα παιδιά για να κρατηθεί αυτή η ισορροπία. Μπαίνει και το ψυχολογικό κομμάτι μέσα, δεν είναι ότι είχαμε κακή εικόνα, αλλά είναι και θέμα μέρας, ικανότητας και ποιότητας". 
Για τη δύσκολη συνέχεια: 
"Οι ελπίδες είναι σε κάποια σταθερά σημεία που πρέπει να κρατήσουμε αναφορικά με τους παίκτες και την απόδοση της ομάδας και αυτοί οι παίκτες να δέσουν με κάποια νέα παιδιά που έρχονται". 

Αλέξης Μιχαήλ: 
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:
"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες προϋποθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο, δεν κάναμε τις κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει σε κανένα σημείο. Έχουμε μεγάλη στεναχώρια, δύσκολο δρόμο και πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Δεν ξέρω πως.Η εικόνα αυτή δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ΑΕΛ, αυτή η ομάδα είναι μεγάλη. Ζήτησα συγγνώμη την προηγούμενη αγωνιστική, δεν θα το κάνω πάλι γιατί θα καταντήσω γραφικός. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά όταν κάτι το θες πολύ και δεν πεθαίνεις στο γήπεδο και δεν κάνεις κατάθεση ψυχής, δεν θα σου δοθεί. Θέλει παραπάνω προσπάθεια από όλους μας". 






Αγώνα χθες δεν έδωσαν μόνο οι παίκτες της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και οι εργαζόμενοι του ΕΑΚ Λάρισας που κατάφεραν να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από τη χιονόπτωση που προηγήθηκε προχθές τα ξημερώματα κι έτσι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έγινε κανονικά.










Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων