1979-80 : 23η : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-0

23η αγωνιστική : Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 1-0 

2 Μαρτίου 1980 

Scorer : 56'(πεν.) Ελευθεριάδης

Παναθηναϊκός (Μπρούνο Πεζάολα) : Κωνσταντίνου, Ελευθεριάδης, Τσιριγώτης, Κατσιάκος, Μπανάσας, Λιβαθηνός, Υφαντίδης, Όρε (70' Κίρισιτς), Αλβαρέζ, Τερζανίδης, Ρότσα.

ΑΕΛ (Κ.Πολυχρονίου): Παπαδόπουλος, Παραφέστας, Ράμμος, Γκαλίτσιος, Αργυρούλης, Δράμαλης, Γκόλαντας (78' Καραμπάτσιος), Ανδρεούδης, Μαλουμίδης, Σπασόφσκι, Βαλαώρας.

Διαιτητής: Τάκης Χρυσοβέργης (Αχαΐας)
Επόπτες: Κατσακιώρης (Αχαϊας), Τσιμικλής (Αχαϊας)

Γήπεδο: Λεωφόρου
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 20.218 - 3.875.120 δρχ.

Η ΑΕΛ κόντρα σε μια κακή διαιτησία έφυγε ηττημένη από το γήπεδο της λεωφόρου. Στο 23ο λεπτό δεν δόθηκε πέναλτυ υπερ του Βαλαώρα, το πέναλτι που δόθηκε ήταν αμφισβιτούμενο χέρι του Δράμαλη και στο 74ο λεπτό μετά απο σουτ του Μαλουμίδη, η μπάλα περνάει την γραμμή του τέρματος αλλά δεν μέτρησε ποτέ το γκολ.


Η 11άδα της ΑΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό.

ΟΡΘΙΟΙ : Δράμαλης, Θεολ.Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Παραφέστας, Ράμμος.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Γκόλαντας, Σπασόφσκι, Αργυρούλης, Ανδρεούδης, Μαλουμίδης, Βαλαώρας.






Η φάση του 24' για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι βυσσινί. Σε λίγο ο Βαλαώρας θα μαρκαριστεί από τον Λιβαθηνό αλλά ο διαιτητής δεν θα καταλογίσει το πέναλτι.





Όπως μας πληροφορεί και η λεζάντα της φωτογραφίας πρόκειται για την εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη το οποίο έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της ΑΕΛ.





Η φάση του 74'. Ο Μαλουμίδης θα σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα θα περάσει τη γραμμή αλλά το γκολ δεν θα καταλογιστεί ποτέ.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων