1980-81 : 8η : ΑΕΚ – ΑΕΛ 1-1

8η αγωνιστική : ΑΕΚ – ΑΕΛ 1-1 

2 Νοεμβρίου 1980 

Scorers : 62' Μπάγεβιτς – 66' Βαλαώρας

ΑΕΚ (Μιλτ.Παπαποστόλου) : Χρηστίδης, Τζιράκης, Παραπραστανίτης, Ραβούσης, Ρήγας, Αρδίζογλου, Βλάντιτς, Θώδης (70’ Βλάχος), Μπάγεβιτς, Γκέσιος (46’ Τάσος), Μαύρος.

ΑΕΛ (Αντ.Γεωργιάδης) : Παπαδόπουλος, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Αργυρούλης (82’ Βουτυρίτσας), Γκαλίτσιος, Δράμαλης, Ανδρεούδης, Σπασόφσκι, Χαραλαμπίδης, Γκόλαντας (59’ Μαλουμίδης), Βαλαώρας.

Διαιτητής : Κουτούλας

Γήπεδο : Νέας Φιλαδέλφειας
Εισιτήρια – Εισπράξεις : 20.687 – 4.569.200 δρχ.

Η πρώτη ισοπαλία και πρώτος βαθμός που αποσπά η ΑΕΛ εκτός έδρας από ομάδα του κέντρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ). Εξαιρετική εμφάνιση των βυσσινί που παρουσιάστηκαν πολύ διαβασμένοι, κρατώντας τα ατού της ΑΕΚ, Μπάγεβιτς και Μαύρο, μακριά από την εστία του Θεολόγη Παπαδόπουλου. Με συμπαγή άμυνα και σφιχτό κέντρο δεν επέτρεψε στην αθηναϊκή ομάδα να γίνει επικίνδυνη, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της δώσουν τη νίκη. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με ένα γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί. Σε εκτέλεση ελεύθερου από τον Παπαδόπουλο η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μπάγεβιτς, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινότερη απόσταση από αυτή που προβλέπουν η κανονισμοί, και κατέληξε στα δίχτυα. Ο διαιτητής Κουτούλας προς έκπληξη των παικτών της ΑΕΛ "μέτρησε" το γκολ δείχνοντας σέντρα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βαλαώρας με ατομική προσπάθεια ισοφάρισε, δίνοντας στην ΑΕΛ το βαθμό που -αν μη τι άλλο- δικαιούταν κατ' ελάχιστο.


Η ΑΕΛ φωτογραφίζεται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

ΟΡΘΙΟΙ : Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Πατσιαβούρας, Δράμαλης, Γκόλαντας. 
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Σπασόφσκι, Βαλαώρας, Παραφέστας, Ανδρεούδης, Αργυρούλης. 


Ο Θωμάς Δράμαλης και ο Πέτρος Ραβούσης ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό έχοντας στο μέσο τον Σερραίο διαιτητή Δημήτρη Κουτούλα.




Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πανηγυρίζουν την ισοπαλία που επάξια κατέκτησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων