1981-82 : 25η : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1

25η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1 

21 Μαρτίου 1982 

Scorers: 31' Αναστόπουλος

ΑΕΛ (Αντ.Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Ράμμος, Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος, Αργυρούλης, Δράμαλης, Μαλουμίδης, Γκαμπέτας (46' Γκόλαντας), Κουτάς (70' Πολυζόπουλος), Ανδρεούδης, Βαλαώρας.

Ολυμπιακός (Α.Παναγούλιας): Σαργκάνης, Μίχος, Βαμβακούλας, Κοκολάκης, Νοβοσελατς, Περσίας, Κουσουλάκης, Ξανθόπουλος, Αναστόπουλος (62' Ορφνός), Μητρόπουλος, Λεμονής (87' Γκαβασιάδης).

Διαιτητής: Τικμόγλου

Γήπεδο: Αλκαζάρ 
Εισιτήρια Εισπράξεις: 17.000 - 4.765.000 δρχ.

Μετά απο μια εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή υπήρχε μια στιγμιαία σύγχιση στους αμυντικούς της ΑΕΛ μετα την πρώτη κεφαλιά και ο Ανεστόπουλος έπιασε με κοντινό βολέ και έστειλε την μπάλα στην άκρη της εστίας του Παπαδόπουλου. Η ΑΕΛ πίεσε για να βάλει γκολ, έκανε ευκαιρίες, αλλα δεν τα κατάφερε. Η ΑΕΛ θα έπρεπε στην καλύτερη περίπτωση να φέρει ισοπαλια κόντρα σε εναν Ολυμπιακό που δεν απέδωσε αντίστοιχα για να πάρει την νίκη απο το Αλκαζάρ.


Φωτογραφικό στιγμιότυπο πριν την έναρξη της αναμέτρησης όπου το κατάμεστο Αλκαζάρ κυριολεκτικά φλέγεται ! Οι παικτες της ΑΕΛ χαιρετουν τον κόσμο μπροστά στην κερκίδα των Ιερολοχητών.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων