1981-82 : 30η : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-0

30η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-0

2 Μαΐου 1982

Scorer : 35' (πεν.) Μαλουμίδης

Αποβολή: 51' Τσουρέλας

ΑΕΛ (Αντ.Γεωργιάδης) : Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Αργυρούλης, Γκαλίτσιος, Δράμαλης (61’ Τσιτσιλής), Γκαμπέτας (83’ Μητσιμπόνας), Κουτάς, Μαλουμίδης, Γκόλαντας, Βαλαώρας.

ΠΑΟΚ (Χ.Χέερ) : Φορτούλα, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Τσουρέλας, Σίγγας, Ψαρράς (31’ Αποστολίδης), Πέλλιος, Γεωργόπουλος, Αλαβάντας, Τριανταφυλλίδης (57’ Κούδας), Κωστίκος.

Διαιτητής : Κολοκυθάς

Γήπεδο : Αλκαζάρ 
Εισιτήρια Εισπράξεις : 9.949 – 2.621.200 δρχ.

Η ΑΕΛ πήρε την ουσία του αποτελέσματος σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, χάρη σε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Κουτάς και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαλουμίδης. Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά χάνοντας ευκαιρίες, αλλά μετά το 20λεπτο η επιθετικότητά της κόπασε για να αναλάβουν την πρωτοβουλία οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δημιούργησαν με τη σειρά τους ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 51' αποβλήθηκε ο Τσουρέλας του ΠΑΟΚ. Με την ήττα στο Αλκαζάρ εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Το τέρμα του Μαλουμίδη που σημειώθηκε απο την άσπρη βούλα, είναι το διακοσιοστό τέρμα της ΑΕΛ στην Α΄ εθνική.


Στην αναμνηστική φωτογραφία διακρίνονται ο αρχηγοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, Γιάννης Γούναρης και Τάκης Παραφέστας. Στο μέσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Χρήστος Κολοκυθάς.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων