1981-82 : 8η : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 2-1

8η αγωνιστική : Ολυμπιακός - ΑΕΛ 2-1 

8 Νοεμβρίου 1981 

Scorers : 52' Αναστόπουλος, 77' Γκρέγκορι - 44' Δράμαλης

Ολυμπιακός (Χ.Σενέκοβιτς) : Αρβανίτης, Ξανθόπουλος, Βαμβακούλας, Νοβοσέλατς, Παπαδόπουλος, Μίχος, Περσίας (67’ Γκρέγκορι), Νικολούδης, Αναστόπουλος, Μητρόπουλος, Ορφανός (46’ Κοκολάκης)

ΑΕΛ (Αντ.Γεωργιάδης) : Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Αργυρούλης, Γκαλίτσιος, Δράμαλης, Γκαμπέτας (80’ Ράμμος), Ανδρεούδης, Μαλουμίδης, Κουτάς (57’ Πολυζόπουλος), Βαλαώρας.

Διαιτητής : Αγγελίδης

Γήπεδο : Καραϊσκάκη
Εισιτήρια - Εισπράξεις : 14.572 - 3.185.471 δρχ.

Η ΑΕΛ, αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο, δεν κατόρθωσε να πάρει έστω την ισοπαλία, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν ήταν καλύτερος από τους βυσσινί. Οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν να μην πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ της ΑΕΛ προήλθε από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κουτά και σέντρα προς τον σκόρερ Δράμαλη. Πριν την επίτευξη του τέρματος της ΑΕΛ σημειώθηκαν και ακυρώθηκαν άλλα τρία. Δύο για τον Ολυμπιακό και ένα για την ΑΕΛ. Αρχικά, γκολ του Βαμβακούλα ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Στη συνέχεια ακυρώθηκε γκολ του Κουτά ως οφσάιντ ενώ ακόμη ένα γκολ του Αναστόπουλου ακυρώθηκε, καθώς ο επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε την μπάλα με το χέρι πριν τη στείλει στα δίχτυα. 


Η ΑΕΛ όπως παρατάχθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

ΟΡΘΙΟΙ : Γκαλίτσιος, Πατσιαβούρας, Βαλαώρας, Γκαμπέτας, Δράμαλης, Αργυρούλης.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Μαλουμίδης, Ανδρεούδης , Κουτάς, Πλίτσης, Παραφέστας.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων