1982-83 : 14η : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-3

14η αγωνιστική : Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-3

16 Ιανουαρίου 1983

Scorers53' Τσουκλίδης - 36' Κουτάς, 55' Βουτυρίτσας, 86' Μαλουμίδης

Αποβολή: 81' Εμβολιάδης

Πανιώνιος (Π.Μάρκοβιτς) : Μανίκας, Ζαχαρόπουλος, Γραβάνης (42’ Τσουκλείδης), Εμβολιάδης, Χαλκίδης, Καναράς, Τζήκας, Αποσπόρης, Λατουσέ (66’ Σαλταμάρας), Λαζάρου, Μαυρίκης.


ΑΕΛ (Γ.Γκμοχ) : Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας Μητσιμπόνας, Γκαλίτσιος, Βουτυρίτσας, Χάσεμπουργκ (65’ Τσιώλης), Γκαμπέτας, Μαλουμίδης, Ανδρεούδης, Κουτάς (79’ Δράμαλης). 


Διαιτητής : Σπυρόπουλος


Γήπεδο : Νέας Σμύρνης
Εισιτήρια – Εισπράξεις : 7.285 - 1.655.700 δρχ.

Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από μεγάλες νίκες την 13η αγωνιστική. Η ΑΕΛ είχε νικήσει 2-0 τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ με τα γκολ του Μαλουμίδη ενώ ο Πανιώνιος είχε περάσει νικηφόρα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 1-3. Με τον αέρα της νίκης της προηγούμενης αγωνιστικής μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς και ήταν πολύ καλοί το πρώτο ημίωρο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Η ΑΕΛ ισορρόπησε και κατόρθωσε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία. Στο β' μέρος παρά τη σχετικά γρήγορη ισοφάριση του Πανιωνίου, η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο προηγήθηκε ξανά γρήγορα. Παίζοντας με σύνεση και αποφασιστικότητα, έσφιξε την άμυνα και βγαίνοντας σε αντεπιθέσεις προσπαθούσε να πετύχει το τρίτο γκόλ, πράγμα που κατάφερε λίγο πριν τη λήξη κλειδώνοντας τη νίκη. Οι Λαρισαίοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Κουτά, ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Τσουκλείδη, ενώ αποβλήθηκε και ο Εμβολιάδης. Η ΑΕΛ με αυτη τη νίκη ανεβαίνει ακόμη ένα σκαλί στον βαθμολογικό πίνακα και βρίσεται στην 6η θέση.



Η 11άδα της ΑΕΛ από την νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

ΟΡΘΙΟΙ (από αριστερά) : Πατσιαβούρας, Πλίτσης, Γκαλίτσιος, Παραφέστας, Μητσιμπόνας, Γκαμπέτας.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ : Ανδρεούδης, Κουτάς, Χάσεμπουργκ, Βουτυρίτσας, Μαλουμίδης.








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων