1982-83 : 23η : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-0

23η αγωνιστική : Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-0

20 Μαρτίου 1983

Scorer: 51' Χαρδαλιάς

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος, Νταλάκας, Αλεβιζόπουλος, (75' λ.τ. Κορομπέλης), Κίζας, Αποστολίδης, Πατρώνης, Σταματόπουλος (46' Μπόνιτς), Ζήκος, Παπαγιαννόπουλος, Δαβουρλής, Χαρδαλιάς.

ΑΕΛ (Γκμόχ): Πλίτσης, Τσιτσιλής, Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, Βουτυρίτσας, Τσιώλης (46' Ανδρεούδης), Δράμαλης, Ζιώγας, Κμίετσικ (52' Μαλουμίδης), Βαλαώρας.

Διαιτητής: Αναστασιάδης (Πειραια)
Επόπτες: Βασιλείου, Σαλομαγκάκης 

Γήπεδο: Αγρινίου

Εισιτήρια Εισπράξεις: 2.711 - 780.700 δρχ.

Η ΑΕΛ στο Αγρίνιο λόγω της τιμωρημένης Παναχαϊκής, μετά από μία κακή εμφάνιση γνώρισε την ήττα και θα απομακρυνθεί προσωρινά από τις προνομιούχες βαθμολογικές θέσεις της Ευρωπαϊκής εξόδου. Στο 50ο λεπτό ο Μπόνιτς επιχηρεί σουτ λίγο μέσα απο την περιοχή και ο Μητσιμπόνας τον μαρκάρει αντικανονικά, έτσι ο Διαιτητής σφυρίζει έμμεσο που εκτελεί ο Ζήκος με πάσα διπλα του στον Δαβουρλή και σουταρε στην γωνία του Πλίτση που απέκρουσε με δυσκολία. Στην επαναφορά ο Χαρδαλιάς σουτάρει ξανα και σημειώνει το γκολ το οποίο θα κρίνει και τον νικητή της συνάντησης. Η ΑΕΛ μετά από αυτό τον αγώνα όπου και θα τον αφήσει πίσω της, μαζί και όποια απαισιοδοξία έχει φέρει θα κάνει στη συνέχεια ένα σερί με 8 νίκες! Η ΑΕΛ δεν έχει πετύχει ξανά στον θεσμό πρωταθλήματος Α' εθνικής κάτι παρόμοιο μέχρι και σήμερα εν έτη 2020.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων