1985-86 : 14η : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-1

14η αγωνιστική : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-1 

22 Δεκεμβρίου 1985 

Scorers: 36' Καρασαββίδης - 88' Γκαλίτσιος

ΠΑΟΚ (Β.Σκότσικ) : Τερζής, Γιούρισιτς, Αλαβάντας, Ψαρράς, Σίγγας, Σκαρτάδος, Μαυρομάτης, Αλεξανδρίδης (73' Πίττας), Καρασαββίδης, Βασιλάκος, Πάπριτσα.

ΑΕΛ (Αντ.Στρεϊλάου) : Πλίτσης, Παραφέστας, Κολομητρούσης, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, Βουτυρίτσας, Ρήγας, Καραπιάλης (70' Ζιώγας), Άνταμτσικ, Τσιώλης (63' Αλεξούλης), Βαλαώρας.

Διαιτητής: Καλπακίδης

Γήπεδο: Τούμπας
Εισιτήρια - Εισπράξεις: 11.798 - 3.362.000 δρχ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγώνα και επέβαλε τον ρυθμό του. Εκτός από το τέρμα είχε και ένα δοκάρι. Η ΑΕΛ στην επανάλληψη μπήκε αλλαγμένη και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 87' έγινε η φάση της ισοφάρισης. Ξεκίνησε από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βουτυρίτσας, η άμυνα του ΠΑΟΚ αντέδρασε άσχημα και ο Γκαλίτσιος που είχε προωθηθεί πέτυχε το 1-1. Έτσι, η ΑΕΛ έφυγε από την τούμπα με τον βαθμό της ισοπαλίας. Φίλαθλοι και πάγκος του ΠΑΟΚ είχαν παράπονα απο την διαιτησία του Καλπακίδη ο οποίος μετά τη λήξη του μάτς έφτασε στα αποδυτήρια με μεγάλο κόπο και με ισχυρή αστυνομική προστασία. Το συγκεντρωμένο πλήθος ζητούσε από τον Σκότσικ να παραιτηθεί και να πάρει μαζί του φεύγοντας και τον Σίγγα. Από το κράξιμο δε γλίτωσε φυσικά και ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Σαββίδης, τον οποίον προέτρεπαν να γυρίσει στη Βέροια.







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων