1987-88 : 17η : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 4-0

17η Αγωνιστική : ΑΕΛ - Παναχαϊκή 4-0

31 Ιανουαρίου 1988

Scorers : 19′ Αλεξούλης, 21′, 65′ (πεν.), 79′ Ζιώγας

Αποβολή: 86' Ζερδεβάς (2η κίτρινη)

ΑΕΛ (Γκμόχ): Μιχαήλ. Αγορογιάννης, Κυριλίδης. Γκαλίτσιος, Κολομητρούσης, Αλεξούλης (67' Αθανασίου), Βουτυρίτσας, Τσιώλης, Ζιώγας, Καραπιάλης, Τσίγκωφ (67' Τσαβαλιάς).

Παναχαϊκή: Παπαδόπουλος, Γιώτης, Σπανοσωτηρόπουλος, Ζερδεβάς, Ψαρράς, Βόσδου, Γκρίλλας, Ανδριόπουλος (70' Κόρδας), Βουγιαντίνοβιτς, Ζήκος, Παπαγιαννόπουλος (56' Καραπίτσος)

Διαιτητής: Καραμάνης

Γήπεδο : Αλκαζάρ
Εισιτήρια : 9.896 - 4.692.450δρχ.

Οι φάσεις του παιχνιδιού, είναι αυτές του Τσίγκοφ στο 2' από στημένη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, του Ζιώγας στο 9' μετά από φοβερή πάσα του Αγορογιάννη , η φάση του γκολ στο 19', έπειτα από τρομερές πάσες αντεπίθεσης ξεκινώντας από την μέση του γηπέδου, μεταξύ των Καραπιάλη, Τσιώλη και Ζιώγα όπου ο τελευταίος δίνει την ασσίστ για τον Αλεξούλη και με σουτ βολίδα έξω από το κέντρο της μεγάλης περιοχής κάνει το 1-0. Μετά από 2 λεπτά η πάσα του Τσιώλη στον Ζιώγα που βρισκόταν μέσα στην μικρή περιοχή κάνει εύκολα το 2-0 στο 21'. Στο 28ο λεπτό χάνει, άχαστο γκολ ο Ζιώγας σε αντεπίθεση τριών παικτών απέναντι από τον τερματοφύλακα της Παναχαικής. Στο 64' ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα έπειτα απο προφανέστατο χέρι επειδή μπερδεύτηκε μόνος του ο Ζερδεβάς κι έτσι στο 65' ο Ζιώγας κάνει το 3-0. Χατ τρικ του Ζιώγα στο 79' κάνοντας το 4-0, μετά από πάσα μέσα στην μικρή περιοχή απο τον Αγορογιάννη. Στο 89ο λεπτό ακυρώθηκε ένα καταπληκτικό γκόλ του Ζιώγα, αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας παικτών της ΑΕΛ μετά από πάσες μεταξύ των Κυριλίδη, Κολομητρούση, Καραπιάλη, ώσπου ο Βουτυρίτσας θα στρώσει με ψηλή πάσα στον Ζιώγα που βρίσκεται λίγα μέτρα μέσα στην μεγάλη περιοχή που θα κάνει κοντρόλ με το στήθος και θα κεραβνοβολήσει τα δίχτυα του τέρματος της Παναχαΐκής. Ο Βουτιρίτσας έπειτα απο την πάσα του Καραπιάλη υποδείχθηκε οφσάιντ κι έτσι το πανέμορφο τέρμα του Ζιώγα δεν μέτρρησε ποτέ. Ο Η Παναχαΐκή ανύπαρκτη μέσα στο παιχνίδι με μόνο μία καλή ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο από στημένη φάση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. 

Εξωαγωνιστική σημείωση
Με 30.000δρχ. τιμωρήθηκε ο Γιάννης Ζερδεβάς που αποβλήθηκε κόντρα στην ΑΕΛ.


Δηλώσεις

Ζιώγας:

Τι να πω, δεν μπορώ να πω τίποτα, μπορώ να πω ότι σήμερα είχα λίγη τύχη, δεν μπορώ να πω ότι είχα πάρα πολύ τύχη γιατί στο 1ο ημίχρονο όπως είδαν οι φίλαθλοι σε 2 περιπτώσεις μπορώ να πω ότι φάνηκα φοβερά άτυχος, τώρα για τα 3 γκολ που έβαλα, μπορώ να πω όπως είπα και στην αρχή, λίγη τύχη.
Σχετικά με το ακυρωθέν γκολ:
Ναι, έχω την εντύπωση πως το γκολ που μου ακύρωσε ο διαιτητής ήταν το καλύτερο γκολ απ'όλα τα σημερινά, κι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω βάλει μέχρι τώρα στην καριέρα μου.
Σχετικά με τον στόχο αν είναι προσωπικός ή ομαδικός:
Προσωπικός στόχος δεν υπάρχει, δεν με ενδιαφέρει αν θα βγω πρώτος σκόρερ, αυτό που με ενδιαφέρει, το έχω τονίσει επανελλημένος, θα ήθελα να πάρω με την Λάρισα το πρωτάθλημα.


Αγορογιάννης:
Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά πιστεύω του 2ου ημιχρόνου στα οποία κάναμε μερικές μπαλιές λάθος, αλλά κατά τα άλλα πιστεύω ότι εκτελέσαμε σωστά τις εντολές του προπονητού μας και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση κι αυτό το δείχνει και το σκορ κι ολας.
Σχετικά με τον τραυματισμό:
Κερδίσαμε ένα κόρνερ και η μπάλα στο 2ο δοκάρι και εγώ έτρεξα έξω από την περιοχή και καθώς πήγα να δώσω την μπάλα στον Τσιώλη, ήρθε ένας παίχτης της Παναχαικής, δεν θυμάμαι τώρα ποιος ήτανε και ήρθε απο πίσω και μου πήρε τα πόδια και με χτύπησε πίσω στον αστράγαλο και επειδή είχα ένα παλιό τραύμα εκεί πέρα με πόνεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι δεν υπήρχε άλλη αλλαγή, είχαμε κάνει και τις 2 αλλαγές, δεν μπόρεσα να βγω έξω κι έπαιξα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων