1987-88 : 30η : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 0-0

30η Αγωνιστική : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 0-0

15 Μαΐου 1988

ΠΑΟΚ (Μ. Μπέλλης): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαυρέας, Μαλιούφας, Μήτογλου (50' Παπαϊωάννου), Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Σκαρταδος, Καρασαββίδης, Μαυρομάτης (27' Σερέτης), Αλεξανδρίδης 
 
ΑΕΛ (Ο. Μοράλες) : Κυριακούλης, Αγορογιάννης, Κολομητρούσης, Αλεξούλης, Κυρολλίδης, Βουτυρίτσας, Νασιάκος, Τσιλιάκος, Ζιώγας (67' Τσαβαλιάς), Καραπιάλης (46' Αθανασίου), Βαλαώρας

Διαιτητής : Ρηνιούς

Γήπεδο : Τούμπας
Εισιτήρια : 25.659

H Θεσσαλική ομάδα πήγε στην Τούμπα χωρίς τον Γκμοχ που εκείνη τη μέρα βρισκόταν στο ΟΑΚΑ και έδινε τα χέρια με τον Κοσκωτά για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.
Η ΑΕΛ (με απουσίες στη σύνθεσή της) στο γήπεδο ήταν ανύπαρκτη, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ήταν για 90 λεπτά θεατής, την ώρα που οι συμπαίκτες του παρά τη μέτρια απόδοσή τους, είχαν καλές ευκαιρίες για να πετύχουν τη νίκη. Αλεξανδρίδης στο 15' και στο 24', Καρασαββίδης στο 22', Μαυρομάτης δοκάρι στο 43', Σκαρτάδος στο 70' και στο 87', Μπορμπόκης στο 84' και η φάση του 89', ήταν οι καλύτερες στιγμές του ΠΑΟΚ. Στο 89' ο επόπτης υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ τον Μπορμπόκη, ο οποίος μπήκε μόνος στην περιοχή και ανατράπηκε από πίσω από αμυντικό, όμως ο διαιτητής Ρηνιούς στη συνέχεια υπέδειξε το οφ σάιντ.


Δηλώσεις

Βουτυρίτσας:

"Θα ήθελα να πω ότι η ομάδα μου κατάκτησε πανάξια το πρωτάθλημα Ελλάδος, άλλωστε η φετινή χρονιά ήταν ορόσημο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εύχομαι στην ομάδα μου και σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη να έχουνε επιτυχία."
Σχετικά με το τι ελπίζει μετά το πρωτάθλημα:
"Κάθε ομάδα στο μέλλον έχει καινούρια όνειρα, καινούριες φιλοδοξίες περιμένουμε να κάνουμε πάλι έναν τέτοιο άθλο."


Ζιώγας:
"Η Λάρισα έδωσε κάποιο μήνυμα στις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες φέτος, έχω την εντύπωση πως και οι υπόλοιπες θα πρέπει να εκμεταλλευτούνε, να προσπαθήσουν αυτό που κατάφερε η Λάρισα φέτος, εύχομαι συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας οτι θα προσπαθήσουμε και στην Ευρώπη"
Σχετικά με το τι ελπίζει μετά το πρωτάθλημα:
"Προσπάθεια, συνέχεια προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον."



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων