2020-21 : 14η : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1

14η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 

Scorer: 69' Πινακάς - 90 + 6' (πεν.) Βιεϊρίνια 

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71’ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (83’ Γλυνός), Μπέρτος, Νικολιάς (83’ Νούνιτς), Τρούγιτς (53’ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο (82’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί, Μουργκ (87’ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Επόπτες: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας) , Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης)
4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης
VAR: Μανούχος (Αργολίδας)
AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: Δεν εκδόθηκαν εισιτήρια λόγω περιορισμού πανδημίας COVID-19 

Δυνατά μπήκαν και οι 2 ομάδες στον αγώνα για το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου έχοντας αντίστοιχες τελικές προσπάθειες. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και πίεσε τους βυσσινί χωρίς όμως να καταφέρει να βάλει κάποιο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και η ΑΕΛ απλα προσπαθούσε και κατέστρευε επιτυχώς το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μέχρι που στο 69ο λεπτό μερικά μετρα έξω απο την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Πινακά, πέρασε με ντρίπλα όποιο ΠΑΟΚτζή βρισκόταν μπροστά του και έσκαψε την μπάλα μπροστα απο τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-0, πετυχαίνοντας ενα τέρμα σπάνιας ομορφιας με την προσωπική του ενέργεια. Μετα το τερμα, η ΑΕΛ συνέχισε να παίζει ανοιχτά και να ανακόπτει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ που υπερείχε στον αγωνιστικό χώρο κι όλα έδειχναν οτι είχε την νίκη στο τσεπάκι της, αλλα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και τελευταία φάση του αγώνα, ο διαιτητής Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον Νάγκι οταν έκανε φάουλ εντός περιοχής. Ο Βιεϊρίνια απο την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το πέρας του αγώνα φωνάζει μέσω ανακοίνωσης για ανύπαρκτη ανατροπή καθώς και οτι στην έναρξη της φάσης απο πλάγιο, πιο πριν στη φάση, ο Μπέρτος είχε βγεί εκτός αγωνιστικού χώρου και παρακρατούταν απο τον πάγκο του ΠΑΟΚ και ήταν ο παίκτης που δεν πήρε έγκαιρα θέση κατα την εκτέλεση του πλαγίου.


Δηλώσεις

Τάτσης:
«Κρατούσαμε τη νίκη, με μια φάση που δεν ξέρω αν υπάρχει παράβαση ή ο παίχτης του ΠΑΟΚ το εκβιάζει. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν ερχόταν η νίκη αλλά αν με ρωτούσαν για την ισοπαλία πριν το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα καθώς παίζαμε με τον ΠΑΟΚ». 
Για το γκολ στο τέλος:
«Μια φάση επιπόλαια δεν ξέρω αν είναι ή όχι. Μόνο και μόνο η προσπάθεια μας βγήκε αλλά θέλει και λίγο τύχη στα τελευταία δευτερόλεπτα». 
Για το τι σημαίνει ο βαθμός:
«Σημαίνει ότι πήραμε έναν βαθμό, θα θέλαμε τρεις βαθμούς έτσι όπως εξελίχθηκε όμως κρατάμε την εικόνα και κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις που κινδυνέψαμε γιατί σε σετ παιχνίδι δεν μας απείλησε τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ». 
Για την συνέχεια:
«Το πρώτο που περίμενα εγώ, είναι να βρω χρόνο να προπονήσω την ομάδα. Δύο ότι περίμενα τους τραυματίες, επέστρεψαν πριν δύο περιπτώσεων και τρία να γίνουν κάποιες μεταγραφές περιμένουμε μια ή δύο για να έχουμε ανταγωνιστικό ρόστερ». 
Πινακάς:
«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο το ματς, ο ΠΑΟΚ μάς πίεσε, είχε μερικές ευκαιρίες, σταθήκαμε τυχεροί, καταφέραμε πετύχαμε το γκολ και αυτή ήταν μια ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς λίγο πριν το τέλος έγινε το πέναλτι και τελείωσε το ματς ισόπαλο».
Για το γκολ του:
«Ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Είδα ότι ο Φιλίπ με είδα, βγήκα λίγο έξω από την περιοχή, πήρα τη μπάλα και αποφάσισα να μπω μόνος μου. Μόλις βγήκα μπροστά στο τέρμα είδα τον τερματοφύλακα να πέφτει και αποφάσισα να το σκάψω».
Για τις φήμες περί μεταγραφής του και το ντόρο γύρω από το όνομα του:
«Σίγουρα είμαι χαρούμενος αλλά δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με αυτά. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και στον στόχο που έχουμε. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ΑΕΛ».
Για το τι σημαίνει ο βαθμός για τη συνέχεια:
«Είμαστε χαμηλά και είναι δύσκολη η κατάσταση. Πήραμε έναν βαθμό, έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό ματς με τα Γιάννενα και συγκεντρωνόμαστε τώρα σε αυτό».
Για το αν η σημερινή εμφάνιση της ΑΕΛ ήταν πρόοδος για την εικόνα της ομάδας: 
«Πιστεύω πως δείξαμε καλά δείγματα σήμερα, δουλέψαμε και μέσα στις γιορτές. Πιστεύω πως σιγά σιγά η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη».

Νικολιάς:
«Δώσαμε την ψυχή μας, ήταν δύσκολο παιχνίδι ξέραμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Τρέξαμε πολύ σταθήκαμε καλά. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, κινδυνέψαμε σε δύο-τρεις στιγμές λόγο της ποιότητας του ΠΑΟΚ. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις και λίγο τύχη για να πάρεις αποτέλεσμα, ήμασταν δέκα δευτερόλεπτα πριν την μεγάλη νίκη αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση δεχτήκαμε το γκολ. 
Δεν τα παρατάμε, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μέσα το κεφάλι και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε για μεγάλα πράγματα. Αλλά με ταπεινότητα και όχι το μυαλό έξω από το κεφάλι. 
Για την συνέχεια:
«Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε κάτι άλλο την Τετάρτη παίζουμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν κερδίζαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε και τις νίκες»
Για την διακοπή και την δουλειά:
«Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες είμαστε μια γροθιά και θα παλέψουμε»
Για τους λίγους βαθμούς:
«Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά αυτό είναι στα πόδια μας να το διορθώσουμε. Είναι κρίμα αυτή η νοοτροπία και αυτή η ομάδα να μην έχει αποτέλεσμα βαθμολογικό»


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων