2006-07 : 1η : ΑΕΛ - Άρης 1-1

1η αγωνιστική : ΑΕΛ - Άρης 1-1

20 Αυγούστου 2006

Scorers: 61' (πέν.) Διγκόζης - 24' Κόστα Πάουλο

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Βάλλας, Φέρστερ (79' Κυπαρίσσης), Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Αλεξάνδρου (57' Αλωνεύτης), Μπασιλά, Διγκόζης, Κλέιτον, Καλαντζής (46' Γαβριλόπουλος), Χλωρός.

Άρης (Γκιγιέρμο Ογιος): Χαλκιάς, Τούτα (77 Πασσαλής), Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Τίγκα, Νάτσο, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Βαϊσχάμερ (69 Κόκε), Νασιμέντο (55 Βερντέχο), Πάουλο Κόστα.

Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθηνών)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 5.002

Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση του Άρη διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα υποχρεώνοντας τους «βυσσινί» σε παθητικό ρόλο. Στο 25' με έξοχη ατομική ενέργεια ο Βαϊσχάμερ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή.
Το εκτέλεσε αριστουρηματικά ο Πάουλο Κόστα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους.
Στο 27 ο Χαβίτο βρέθηκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κοτσόλης απέκρουσε και στο 35 πάλι ο 27χρονος τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, σε σουτ του αμαρκάριστου Νασιμέντο από το ύψος του πέναλτι.
Από πλευράς Λάρισας, μόνο ο Κριστιάν Μπασιλά προσπαθούσε να… συμμαζέψει τα πράγματα στο χώρο του κέντρου, όπου οι «Αρειανοί» κυριαρχούσαν ολοκληρωτικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν πιο κινητική στην επίθεση. Χρειάστηκε όμως ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βερντέχο πάνω στον Κλέιτον, για να φέρει το ματς στα ίσια.
Ο Αγγελος Διγκόζης ευστόχησε στο 61ο λεπτό και το παιχνίδι ήταν σαν ξεκινούσε από την αρχή. Οι παίκτες του Αρη διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του Γερμανάκου που φαίνεται πως ένιωσε… τύψεις.



Έτσι στο 73 ακύρωσε το γκολ του Γιάννη Χλωρού ως επιθετικό φάουλ, που δεν υπήρξε ποτέ.
Στην υπεροχή της ΑΕΛ στο β' ημίχρονο, ο Αρης απάντησε με ένα σουτ του Νάτσο που απέκρουσε δύσκολα ο Κοτσόλης στο 81΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χαλκιάς πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Χλωρό.
Τα σουτ του Κόκε (88) και Χαβίτο (90) μέσα από την περιοχή που πέρασαν ελάχιστα άουτ, ήταν οι τελευταίες αξιόλογες φάσεις του αγώνα.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων