2006-07 : 2η : ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-1

2η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-1

27 Αυγούστου 2006

Scorers: 17' Γαβριλόπουλος, 44' (πέν.) Διγκόζης - 87' Ολιβέιρα

ΑΕΛ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Βάλλας (34' λ.τ Φέρστερ), Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Μπασιλά, Διγκόζης, Αλεξάνδρου (46' Ζιάγκας), Κλέιτον, Αλωνεύτης, Γαβριλόπουλος (46' Γκούγκα).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Μιχαηλίδης, Κατεμής (54' Μαρίνος), Γελαδάρης, Γεωργίου, Μαρσέλο, Κορακάκης, Σανόκο, Παγώνης (36' Ραγκουέλ), Κουτσοσπύρος, Μερίνο, Ρόχα (46' Ιωάννου).

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης)
Επόπτες: Bασιλειάδης, Καρανέστωρ

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2.551

H ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και αξιοποίησε την υπεροχή της στο 17’. Ο Κατσιαρός σέντραρε και ο Γαβριλόπουλος αξιοποίησε το ύψος του και με κεφαλιά χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του. Πριν το γκολ (12’) και μετά απ’ αυτό (33’) ο Μερίνο είχε χάσει την ευκαιρία να νικήσει τον Κοτσόλη και να «παγώσει» το «Αλκαζάρ». Στην πρώτη ο Έλληνας τερματοφύλακας νίκησε τον βιρτουόζο μέσο, ενώ το 1-1 αποσοβήθηκε από σώματα παικτών της ΑΕΛ, μετά από σουτ του Μερίνο.

Οι βυσσινί…τιμώρησαν τους αντιπάλους ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα και έφυγαν για τα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Κλέιτον κέρδισε πέναλτι από τον Γεωργίου, ο Διγκόζης ανέλαβε την εκτέλεση του και με δεύτερο του, στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της Λάρισα, αύξησε το προβάδισμα της ομάδας του σε 2-0.

Έχοντας αντικαταστήσει τον τραυματία Βάλλα με τον Φέρστερ, από το 35',ο Δώνης επέλεξε να «κλείσει» τις αλλαγές του στην αρχή της επανάληψης (Γκούγκα αντί Γαβριλόπουλου, Ζιάγκας αντί Αλεξάνδρου). Σε διορθωτική κίνηση στην άμυνα προχώρησε ο Παράσχος, αφού ο Ιωάννου πήρε τη θέση του Ρότσα.

H επανάληψη είχε…κίτρινο χρώμα, αφού το παιχνίδι έγινε σκληρό και οι δύο ομάδες…μάζεψαν επτά κάρτες, με τον Ατρόμητο να έχει τις περισσότερες (4-3). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προκαλέσουν…πανικό στο 88’, όταν ο Ολιβέιρα μείωσε, έπειτα από πάσα του Μερίνο, αλλά το διαμορφωθέν 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων