2008-09 : 16η : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 0-0

16η αγωνιστική : Θρασύβουλος - ΑΕΛ 0-0

4 Ιανουαρίου 2009

Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Πεκάνια, Μπαριέντος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ροκάσλ, Λιαπάκης (81 Μαρτορέλ), Χλωρός (69 Κόζλεϊ), Μίχος, Τραϊκοβιτς, Κατσίκης (76 Χετεμάι), Ουέλινγκτον.

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Ααράμπ, Φεράρι, Βέμπερ, Βενετίδης, Κυριακίδης (54 Τσίγκας), Φωτάκης (84 Ιγκλέσιας), Σαρμιέντο, Ζουράφσκι, Γκουέλα (74 Κυριάκος), Πάρα.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) 
Επόπτες: Γούκος (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου)
4ος: Σπάθας (Πειραιά)

Γήπεδο: Δημοτικό Φυλής
Εισιτήρια: 673

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Θρασύβουλο και τη Λάρισα και οι δύο ομάδες αποχώρησαν απογοητευμένες από το γήπεδο της Φυλής. Οι μεν γηπεδούχοι, μετά και την 16η αγωνιστική, παραμένουν στην τελευταία θέση, ενώ η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να πάρει κάτι περισσότερο και να κάνει το... άλμα στη βαθμολογία.
Το παιχνίδι στη Φυλή είχε εκ των προτέρων μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, ειδικά για τους τελευταίους στην κατάταξη γηπεδούχους, ωστόσο η εικόνα που παρουσίασαν Θρασύβουλος και ΑΕΛ στο πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης ήταν αποκαρδιωτική.
Η διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα λόγω εορτών δεν άφησε ανεπηρέαστους τους 22 ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό στο ξεκίνημα και τους δύο μονομάχους να αδυνατούν να κάνουν καλούς συνδιασμούς και να "πατήσουν" στην αντίπαλη περιοχή.
Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε την ομάδα του Σάκη Τσιώλη καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στον αντίποδα οι "βυσσινί" μετρούν μόλις δύο νίκες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, με την τελευταία τους μακριά από το "Αλκαζάρ" να είναι στις 27 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Εκτός έδρας βαθμός για την ΑΕΛ, που πήρε λευκή ισοπαλία 0-0 από τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να είχε φτάσει στο γκολ, με τους «βυσσινί» να κυκλοφορούν τη μπάλα καλύτερα και να έχουν στο ενεργητικό τους τη σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα με τον Ζουράφσκι στο 39ο λεπτό. Η ΑΕΛ με κεντρικό δίδυμο για πρώτη φορά φέτος τους Ααράμπ και Φεράρι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να φτάσει στα δίχτυα του Πεκάνια, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί βαθμολογικά εκμεταλλευόμενη τα υπόλοιπα αποτελέσματα.Ο Πεκάνια, που με κεκτημένη... ταχύτητα από τη σπουδαία εμφάνισή του στο "Καραϊσκάκη" στον τελευταίο αγώνα του 2008, προσέθεσε μία ακόμα καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, επεμβαίνοντας όποτε χρειαζόταν θετικά απέναντι στους παίκτες της ΑΕΛ.


Δηλώσεις 

Ουζουνίδης:
Έγινε ένα κακό ποιοτικά ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικό στόχο. Ο Θρασύβουλος ήθελε τη νίκη στη στην προσπάθεια για τη σωτηρία κι εμείς για να ανέβουμε βαθμολογικά. Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν γκολ. Για δική μου ομάδα μιλώντας θα πω ότι παρά το γεγονός ότι ξέραμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα και ξέραμε ότι με νίκη θα μπορούσαμε να ανέβουμε ψηλά, δυστυχώς κάναμε μια πολύ μέτρια εμφάνιση. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα . Το 0-0 είναι κακό και για τους δύο. Δίνουν βαθμό οι εκτός έδρας ισοπαλίες, αλλά όχι την ώθηση να ανέβεις ψηλότερα. Εύχομαι στον Θρασύβουλο να πάει καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αδικείται από θέση στην οποία βρίσκεται και από τους βαθμούς που έχει μαζέψει».Τα παραπάνω δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Φυλής και ακολούθως απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ μίλησε για:
-Το αν η χρησιμοποίηση και καλή εμφάνιση του Φεράρι αναπροσαρμόζει τους μεταγραφικούς στόχους
« Είναι φυσιολογικό να παίξει από τη στιγμή που είχαμε αυτές τις ελλείψεις. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Έχουμε κάνει προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις»
-Την εμφάνιση της ομάδας
« Είχαμε ευκαιρία μεγάλη μετά τις ισοπαλίες των υπολοίπων και την ήττα του Άρη να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα. Όμως, με τον τρόπο που παίξαμε δεν αξίζαμε τη νίκη»
-Το Αν η βαθμολογική απώλεια μπορεί να επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό
«Όχι. Δεν θα αλλάξει ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός. Χάσαμε μια ευκαιρία, όμως, όλες οι ομάδες είναι κοντά μεταξύ τους στη βαθμολογία. Πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες όπως ήταν η σημερινή»
-Την περίπτωση Ρομπέρ που έμεινε εκτός αποστολής
«Θα δούμε. Γίνονται συζητήσεις οι οποίες αν δεν ολοκληρωθούν δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θέλουμε παίκτες που παίζουν στις θέσεις του Σολάνο και του Ρομπέρ. Θα δούμε»
-Την πρόοδο στα μεταγραφικά
«Γίνονται προσπάθειες δεν έχω παράπονο από διοίκηση. Θα θέλαμε να έχουμε ήδη κάποιους παίκτες στο ρόστερ μας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι παίκτες οπότε πρέπει να μπεις σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τις ομάδες τους. Θέλουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν περισσότερο από τα παιδιά που υπάρχουν και όχι να κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε».
Το αν είναι οριακό το ματς με τον Αστέρα
«Όχι. Έχει πολλά ματς ακόμη το πρωτάθλημα. Αλλά μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα μας έβαζε σε άλλο επίπεδο στόχων. Δε σου κάνει τη διαφορά ο ένας βαθμός. Προσπαθήσαμε, παίζαμε στην ουσία με 4 επιθετικούς στο τέλος, αλλά το θέμα είναι πως κάνεις τις επιθέσεις και πόσο το θέλεις το παιχνίδι. Εμείς δεν αποδείξαμε ότι το θέλαμε πολύ»
Για την αλλαγή του Γκουέλα
«Είχε πρόβλημα ένα πρόβλημα στη μέση πριν από τον αγώνα και στο ημίχρονο ένιωσε ενοχλήσεις».


Περίπου 300 φίλαθλοι της AEΛ παρακολούθησαν το παιχνίδι.Τον αγώνα παρακολούθουσαν ο Λαρισαίος τραγουδιστής Φίλιππος Πλιάτσικας, ο τιμωρημένος αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας και φυσικά ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης δεν μπορούσε να χάσει τον πρώτο αγώνα του 2009 για την ΑΕΛ.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων