2008-09 : 17η : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 2-1

17η αγωνιστική : ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 2-1

11 Ιανουαρίου 2009

Scorers: 38' Ζουράφσκι, 70' Φωτάκης - 90+2' Καούνος

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης (73’ Κατσιαρός), Βέμπερ, Ιγκλέσιας, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Ζουράφσκι, Γκουέλα (64’ Κυριάκος), Πάρα (88’ Κυριακίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Εστέβες, Λαζαρίδης, Κανακούδης, Φλάβιο, Ψωμάς, Μπαστία (46’ Νταμόντε), Λαδάκης (63’ Φελίσιο) Ζαϊρί, Καούνος, Ρόκας (79’ Στρατάκης).

Διαιτητής: Ζωγράφος Χριστόφορος (Αθηνών)
Επόπτες: Παπαδόπουλος Δ. (Θεσ/νίκης), Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/νίκης)
4ος: Ζαχαριάδης Π. (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2.090

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, όπου λύγισε 2-1 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Εκμεταλλεύτηκε τις καλές στιγμές που βρήκε μπροστά της η ΑΕΛ και κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι μετρίου επιπέδου στο Αλκαζάρ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με αυτό το «τρίποντο» έμεινε πολύ δυνατά στο κόλπο για τα πλέι οφ. ενώ έχει έξι σερί αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.Όλες τις οι νίκες έγιναν στο Αλκαζάρ όπου θεωρείται και το μεγάλο όπλο της ομάδας.Από την μεριά τους οι Αρκάδες αναζητούν φως στο τούνελ, καθώς μετά από έξι ματς έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο λόγω απειλής υποβιβασμού από την φτωχή βαθμολογική συγκομιδή.


Δηλώσεις

Ουζουνίδης:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, μιας και σήμερα έκαναν πολύ καλή προσπάθεια και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θα πρέπει όμως να ήμαστε πιο έξυπνοι κυρίως όταν έχουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας. Χωρίς λόγο γινόμαστε νευρικοί, όπως συνέβη στην επανάληψη, όταν και θα έπρεπε να είμαστε ήρεμοι αφού είχαμε ήδη το αποτέλεσμα με το μέρος μας. Στο σημείο εκείνο όταν χάσαμε μπάλες, χάσαμε και την ηρεμία μας και πιεστήκαμε από τον αντίπαλό μας.Ευτυχώς, όμως, ήρθε το δεύτερο γκολ και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε και το ματς. Χρειάζεται να βάλουμε και την σκοπιμότητα πλέον στο παιχνίδι μας και να συμπεριφερόμαστε ανάλογα, όπως στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια και είναι θετικό που κερδίσαμε και μείναμε κοντά στις πρώτες θέσεις. Κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο μιας και ο Αστέρας δεν είναι ομάδα για 14 βαθμούς.Έχει καλή οργάνωση και ποιοτικούς παίκτες. Το ματς δεν ήταν καθόλου εύκολο», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ενώ σε ερώτηση για τις μεταγραφικές εξελίξεις τις ομάδας αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. «Βρισκόμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες. Έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με υποψήφιους στόχους. Χρειαζόμαστε παίκτες για να γεμίσουμε το ρόστερ μας.Καθώς περνούν οι αγώνες βγαίνει η κούραση σε κάποια παιδιά που έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα και θα πρέπει να έχουμε τις εναλλακτικές λύσεις για να τους βοηθήσουμε. Ευελπιστώ ότι μέσα στην εβδομάδα αυτές οι επαφές θα έχουν ολοκληρωθεί αν και θα είναι δύσκολο να τους έχουμε μαζί μας κάποιο νέο ποδοσφαιριστή στο ματς με την Ξάνθη. Εξαρτάται από τον βαθμό ετοιμότητάς τους.Δεν είναι εύκολο». Διευκρίνισε, επίσης, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έλευση τον Μετίν. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αντικαταστάσεις Βενετίδη και Γκουέλα και επεσήμανε ότι ήταν δύο αναγκαστικές αλλαγές. «Ο Στέλιος ένιωθε βαρύ τον προσαγωγό του όλη την προηγούμενη εβδομάδα και μετά το 2-0 αποφασίσαμε να τον αλλάξουμε, ενώ πρόβλημα υπάρχει και με τον Γκουέλα.Ο Κώτσιος συνεχίζει την αποθεραπεία του και υπολογίζουμε ότι θα είναι μαζί μας στο τέλος του μήνα, αλλά το θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Ααράμπ, αγώνα με τον αγώνα γίνεται και καλύτερος».Τέλος, μιλώντας για τα επόμενα τρία ματς τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικά και ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν αν δεν υπάρξουν οι κατάλληλες προσθήκες.«Είναι πολύ σημαντικά και ελπίζουμε να έχουμε τους παίκτες που θέλουμε, μιας και είναι δύσκολο να βγάλουμε όλο αυτό το πρόγραμμα χωρίς προσθήκες. Είμαστε κοντά στις πρώτες ομάδες και αυτό είναι θετικό, όπως θετικό είναι και το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να κάνουμε τρεις νίκες στο Αλκαζάρ. Είναι κάτι που μας δίνει εμπιστοσύνη.Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και δεν θα πρέπει να αγχωνόμαστε χωρίς λόγο. Μπήκαμε μουδιασμένα γιατί είχαμε την πίεση του αποτελέσματος και στην επανάληψη και πάλι παρουσιάσαμε τα ίδια συμπτώματα μόλις χάσαμε κάποιες μπάλες και εκεί δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε, αλλά να παίζουμε πολύ πιο έξυπνα».

Ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 5000 φίλοι της ΑΕΛ που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες(είχε 5 βαθμούς θερμοκρασία) αψήφησαν το κρύο και έδωσαν ένα ακόμα βροντερό παρών.Στα εισιτήρια του αγώνα όπως είναι γνωστό δε μετράνε τα εισιτήρια διαρκείας που είναι περίπου 4000.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων