2008-09 : 19η : ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 1-1

19η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πανσερραϊκός 1-1

25 Ιανουαρίου 2009

Scorers: 18' Ζουράφσκι - 90+3' Κωνσταντινίδης

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός, Βέμπερ, Ιγκλέσιας, Σαρμιέντο (75’ Κυριακίδης), Γιαννακόπουλος (87’ Τσίγκας), Ζουράφσκι, Ίλιτς (46’ Φωτάκης), Πάρα.

Πανσερραϊκός (Ούγκο Μπρος): Ίλιτς, Καλλιμάνης, Καλί, Αουρέλιο, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς (61’ Κωνσταντινίδης), Μπούλε, Μούταβτζιτς, Αμπουμπακαρί, Διγκόζης (74’ Τσεχ), Γκούρτσας (46’ Τάντιτς).

Διαιτητής: Καστανίδης (Θεσ/νίκης)
Επόπτες: Ακρίβος Χ. (Αθηνών) , Βελούδης (Θεσ/νίκης)

Γήπεδο: Αλκαζάρ
Εισιτήρια: 2.759

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλός της – κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Ούγκο Μπρος – αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Αλκαζάρ με τον Πανσερραϊκό, χάνοντας την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες. Παρόλα αυτά διατήρησε την 5η θέση.
Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει πρώτον, γιατί δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε μετά το 1-0 ώστε να τελειώσει το ματς και δεύτερον, γιατί ως ένα βαθμό δεν τις το επέτρεψε η διαιτητική τριπλέτα . Ο Καστανίδης και οι βοηθοί του σταμάτησαν λανθασμένα ως οφσάιντ τον Πάρα που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, ενώ στο τέλος καταλόγισαν φάουλ που δεν υπήρχε και από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης.
Οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το ματς σε τρεις περιπτώσεις με τον Αργεντινό (67’, 70’ και 79’), αλλά πότε ο γκολκίπερ Ίλιτς, πότε ο Γαλανόπουλος πάνω στη γραμμή και πότε η κακή επιλογή στο τελείωμα της φάσης δεν επέτρεψαν να γίνει το 2-0. Ντεμπούτο με τα «βυσσινί» έκανε ο Στέλιος Γιαννακόπουλους, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου και κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας όταν έγινε αλλαγή στο 87’.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων