2008-09 : 9η : Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-1

9η αγωνιστική : Εργοτέλης - ΑΕΛ 2-1

9 Νοεμβρίου 2008

Scorers: 28', 59' Ογκουνσότο - 79' Πάρα

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Φερνάντες, Ορφανός, Γελαδάρης, Πλάσενγκερ, Γραμμόζης, Τζούνιορ (18 Φραγκουλάκης), Κορδονούρης, Ρομάνο, Ογκουνσότο (91 Ροτζέριο), Μπουντιμίρ (87 Γιαλούσης).

ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Κώτσιος (86 Ιγκλέσιας), Βενετίδης, Βέμπερ (54 Σολάνο), Κυριακίδης (67 Τσίγκας), Φωτάκης, Σαρμιέντο, Πάρα, Ζουράφσκι, Κυριάκος.

Διαιτητής: Ντάτης Ν. (Χίου)
Επόπτες: Μποζατζίδης Δ. (Θεσ/νίκης), Παπαδόπουλος (Θεσ/νίκης)
4ος: Βοσκάκης Μ. (Ρεθύμνου)

Γήπεδο: Παγκρήτιο
Εισιτήρια: 2.119

H ΑΕΛ έχασε στο Παγκρήτιο ένα ματς, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να «καθαρίσει», έχοντάς απέναντί της έναν ευάλωτο Εργοτέλη, που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε φόβητρο αγωνιζόμενος στην έδρα του. Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, αλλά πλήρωσαν τις στιγμιαίες αδράνειες στην άμυνα και την αναποτελεσματικότητά τους στην επίθεση. Η ήττα με σκορ 2-1 ήταν η πρώτη φετινή εκτός έδρας για την ΑΕΛ, που βρέθηκε να χάνει 2-0 με ισάριθμα γκολ του Ογκουνσότο, μείωσε με τον Πάρα στον 78ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο.


Δηλώσεις

Ουζουνίδης: 
"Δυστυχώς χάσαμε ένα ματς που ελέγχαμε σε όλη τη διάρκειά του. Ημασταν καλύτεροι από τον Εργοτέλη, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και φτάναμε εύκολα στην περιοχή. Με τρεις ευκαιρίες ο αντίπαλος μας έκανε δύο γκολ. Περισσότερο εμείς χάσαμε αυτό το ματς, παρά το κέρδισε ο Εργοτέλης. Hταν το πρώτο εκτός έδρας ματς που ελέγχαμε σε όλη διάρκειά, αλλά από τη στιγμή που μετρούν γκολ φεύγουμε ηττημένοι.Πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας στην αντίπαλη περιοχή. Δεν φτάνει να έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να μην μείνουμε πίσω στη βαθμολογία. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη.
Για να δεχτούμε γκολ σίγουρα έγιναν λάθη. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που στο γήπεδό της δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όμως σήμερα έκανε μόλις τρεις. Αυτό δείχνει ότι γενικά ήταν καλή η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.
Τόσο σήμερα, όσο και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αρη, φτάσαμε τουλάχιστον δέκα φορές μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τα γκολ, όμως, κάποια στιγμή θα έρθουν. Δεν μπορεί να μην είμαστε ευχαριστημένοι από τη γενική παρουσία. Σύμφωνα με εικόνα παιχνιδιού είναι 100% άδικο το αποτέλεσμα. Δε νομίζω ότι ο Εργοτέλης δικαιούνταν να κερδίσει σήμερα το ματς. Ο ένας βαθμός είναι λίγος για την προσπάθεια που έχουμε κάνει στους τελευταίους δύο αγώνες".


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων