2010-11 : 19η : Κέρκυρα - ΑΕΛ 1-0

19η αγωνιστική : Κέρκυρα - ΑΕΛ 1-0

22 Ιανουαρίου 2011

Scorers: 73' Μαζνόφ

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (71΄ Ιωάννου Ηλίας), Τσίγκας (63΄Μαζνόφ), Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (Ιωάννου Δ.), Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (78' Τσιμπάμπα), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζέν, Μετίν (71' Μπλάζεκ), Βελάσκο (20΄Ρομέου), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Λεωνίδας Βασιλειάδης(Μακεδονίας)
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Εισιτήρια: 726

Ακόμη μια ήττα για την ΑΕΛ απο την Κέρκυρα όπου ήταν εκείνη που κέρδισε δίκαια και κρατάει στα χέρια της την υπόθεση παραμονή.
Οι βυσσινί παρατάχθηκαν πολύ αμυντικά και το πλήρωσαν στο τέλος, με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να είναι καλύτερη από την ΑΕΛ και να ζητάει πέναλτι στην αρχή του αγώνα σε μαρκάρισμα του Βελάσκο στον Επστάιν, με τον διαιτητή ωστόσο να μην το δίνει.
Στη συνέχεια η ΑΕΛ ισορρόπησε το ματς χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Κωνσταντόπουλου. Ο Νίκος Κωστένογλου άργησε αρκετά να κάνει αλλαγές, με αποτέλεσμα όταν μπήκε το γκολ να είναι ήδη πολύ αργά για κάποια αντίδραση.

Οι βυσσινί είχαν υποστήριξη πάνω από 150 οπαδών που δεν σταμάτησαν το τραγούδι κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Δηλώσεις

Κωστένογλου:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε από την αρχή και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό όλη την εβδομάδα. Ως ομάδα δείξαμε καλή εικόνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο διάστημα που  η Κέρκυρα δεν μας έκανε καμία ευκαιρία και σε φάση που ίσως προηγήθηκε φάουλ σε παίκτη μας, από κάθετη μπαλιά δεχτήκαμε το  γκολ. Ρισκάραμε, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε . Θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Υπολείπονται αρκετά ματς Πιστεύω στους παίκτες μου και τους δίνω συγχαρητήρια για τη σημερινή τους προσπάθεια». Τα παραπάνω δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, τονίζοντας την πίστη του στην ανατροπή της κατάστασης. «Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά χρειάζεται πανικός», είπε χαρακτηριστικά.
-Πως ερμηνεύετε το γεγονός ότι η ομάδα είχε ακόμη ένα χαμένο ημίχρονο;
«Δεν το θεωρώ πεταμένο. Φυσιολογικά ο  αντίπαλος θα πίεζε αρκετά, αλλά είχαμε καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας. Οι ευκαιρίες του αντίπαλου δεν ήταν μεγάλες, απλώς προσπάθησε με σουτ έξω από περιοχή».
-Μεταγραφικά;
«Δεν είναι στιγμή».
-Μπορεί η ΑΕΛ να ανατρέψει την κατάσταση;
«Το πιστεύω ακράδαντα . Ήδη η εικόνα της ομάδας είναι αλλαγμένη. Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά, άσχετα αν δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία. Είναι δύσκολες οι στιγμές, δεν θέλει πανικό».
-Είστε ικανοποιημένος από δημιουργικό κομμάτι;
«Δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδας. Είδα ομάδα σοβαρή και με καλή λειτουργία».

Κατσιαρός:
«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Κέρκυρα, αλλά στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά εμείς. Η φάση που έβγαλε η Κέρκυρα κατάφερε να την μετατρέψει σε γκολ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος! Χρειαζόμαστε βαθμούς για να σωθούμε και το ξέρουμε πολύ καλά».






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων