2010-11 : 18η : ΑΕΛ - Ηρακλής 2-1

18η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 2-1

16 Ιανουαρίου 2011

Scorers: 1' Μπλάζεκ, 81' Τσιμπάμπα - 37' Βέλλιος

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (72' Kανόμπιο), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (78' Tσιμπάμπα), Μετίν (82' Βελάσκο), Κουζέν.

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Πίτου (68' Mάρα), Ντάνι, Παπαστεριανός (Hλιάδης 73'), Σολτάνι, Βέλλιος, Σίσιτς (Βουτσιάς 82').

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος
Επόπτες: Δημήτριος Τάτσης, Ιωάννης Τουμπακάρης
4ος: Ανδρέας Παππάς

Γήπεδο: AEL FC Arena
Εισιτήρια: 5.578

Tρίποντο για τη Λάρισα, μετά από επτά σερί ήττες! Επιτέλους κέρδισε, με θύμα τον Ηρακλή στο «ΑΕΛ FC ARΕNA» (2-1), χάρη στη γκολάρα του νεοαποκτηθέντα Τσιμπάμπα (82’)! 
Η ΑΕΛ πραγματοποιούσε μία από τις συνήθεις πολύ μέτριες εμφανίσεις της και όλα έδειχναν ότι θα έμενε στο 1-1 με τον Ηρακλή.
Ωστόσο, λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Και αυτός ήταν το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, ο Τσιμπάμπα, ο οποίος μπήκε στο 78’, έχασε ευκαιρία στο 80’ και δύο λεπτά αργότερα με ασύλληπτη κεφαλιά μετά από φάουλ σκόραρε χαρίζοντας την υπερπολύτιμη νίκη στους «βυσσινί» στη μάχη που κάνουν για την παραμονή.



Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όσους βρέθηκαν στο «AEL FC ARENA» αλλά και σε όσους παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλής από την τηλεόραση ένα πανό που είχαν αναρτήσει στο βόρειο πεταλο του γηπέδου φίλαθλοι της ΑΕΛ με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα το υβριστικο αυτό πανό είχε αποδέκτες τους ποδοσφαιριστες της ΑΕΛ. Είναι προφανές ότι, οι άνθρωποι της διοικήσης της ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, φοβούμενοι πιθανή αντίδραση των οπαδών των «βυσσινί» δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να κατέβει, έμεινε εκεί μέχρι τη λήξη του ματς.


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτες της ΑΕΛ με αφορμή του πανό που αναρτήθηκε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουμε βιώσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και έχουμε γίνει αποδέκτες σκληρής κριτικής και ενεργειών, που υπήρξαν μειωτικές τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την ανθρώπινη υπόστασή μας. Συμβιβαστήκαμε με κύριο γνώμονα την ενότητα που τόσο ανάγκη έχουμε, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα το μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την πορεία της ομάδας μας, αλλά δεν τις αποδεχτήκαμε.
Πολύ περισσότερο, όμως, όταν αυτές οι αντιδράσεις εκφράζονται ανυπόγραφα και με τρόπο που προσβάλλουν το πιο ιερό πρόσωπο στη ζωή του κάθε ανθρώπου, δεν μπορούμε να τις αποδεχτούμε σε καμία περίπτωση. Τους αφήνουμε, λοιπόν, στην ανωνυμία τους και στη μειοψηφία τους.
Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στην πλειοψηφία των φίλων της ΑΕΛ που στηρίζουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων