2010-11 : 17η : Καβάλα - ΑΕΛ 1-0

17η αγωνιστική : Καβάλα - ΑΕΛ 1-0

8 Ιανουαρίου 2011

Scorer: 47' Ντιέ

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόζο, Ντιε, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς (77' Ντικρόκ), Ονουάτσι (74' Περεϊρίνια), Ογκμπέτσε 

ΑΕΛ (Γιορν Άντερσεν): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (59' Τσιμπάμπα), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν (75' Σίμιτς), Βελάσκο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (89' Πούρι)

Διαιτητής: Δημήτριος Καλόπουλος
Επόπτες: Χρήστος Μπαλτάς, Αντώνιος Καρατζίκας
4ος: Δημήτριος Θάνος

Γήπεδο: Ανθή Καραγιάννη
Εισιτήρια: 1.753

Δύο πράγματα μπορούμε να κρατήσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο είναι το σουτ του Μπλάζεκ στο 40ο λεπτό που ήταν και η καλύτερη ευκαιρία των δύο ομάδων και το δεύτερο είναι τα νεύρα και οι πολλές κίτρινες κάρτες απόρροια του εκνευρισμού από κάποιες αποφάσεις του Καλόπουλου. 
Κατά τα λοιπά, το θέαμα ήταν κακό κυρίως λόγω του άγχους των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήξεραν ότι πλέον τα περιθώρια είναι κάτι παραπάνω από στενά και έψαχναν με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθούν. Μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν είχαν όμως το καθαρό μυαλό να κάνουν μια επίθεση της προκοπής. Τα ίδια χάλια και η Καβάλα, η οποία παρακολουθούσε το παιχνίδι της Λάρισας και αναζητούσε τους κενούς χώρους για να βγει στην αντεπίθεση. Χωρίς αποτέλεσμα βέβαια... 
Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν λόγω του γρήγορου γκολ των γηπεδούχων. Ο Ντιέ σκόραρε με θαυμάσιο σουτ στο 47ο λεπτό και αυτομάτως άνοιξε το παιχνίδι. 
Ο Αντερσεν γέμισε την επίθεση ευελπιστώντας σε ανατροπή του αποτελέσματος και έκανε πιο εύκολο το ματς για τους Αργοναύτες, οι οποίοι βρήκαν ουκ ολίγους κενούς χώρους για να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του Τσοντοφάλσκι. 
Μάλιστα, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φτάσουν σε μια πιο ευρεία νίκη με κορυφαία αυτή του Βουτσίτσεβιτς και Ογκμπέτσε. Οσον αφορά στην ΑΕΛ; Τα πόδια δεν άκουγαν το κεφάλι, με αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια για απειλή προς την εστία της Καβάλας να είναι καταστροφική. 
Το παιχνίδι στιγματίστηκε από επιεσόδια των οπαδών της Λάρισας, οι οποίοι εκφενδόνισαν καρέκλες προς το μέρος των φίλων της Καβάλας. Με την παρέμβαση των ΜΑΤ, η κατάσταση εκτονώθηκε.

400 οπαδοί της ΑΕΛ στην Καβάλα (μεταξύ τους και αντιπροσωπεία των Ultras Nurnberg)  είδαν την ΑΕΛ να χάνει για 8ο συνεχόμενο αγώνα αυτήν τη φορά από τον πΑΟΚ με γκολ του Ντιέ. Στα επεισόδια που δημιουγήθηκαν μετά την λήξη του παιχνιδιού έξω από το γήπεδο, υπήρχε σύλληψη οπαδού της ΑΕΛ, ο οποίος όμως αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων