2010-11 : 28η : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0

28η αγωνιστική : ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0

3 Απριλίου 2011

Scorer: 68' Αθανασιάδης

Αποβολή: 90΄ Ταλ (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Γκαρσία (32΄ Αρίας), Βιτόλο (58΄ Σαλπιγγίδης), Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς (65΄ Αθανασιάδης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Έτο

ΑΕΛ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν (77΄ Κανόμπιο), Πανκράτ (13΄ Μπλάζεκ), Τσινμπάμπα, Κόζακ (61΄ Αμπουμπακάρι), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου) 
Επόπτες: Χρήστος Μπάλτας (Αχαϊας), Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου)
4ος: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)

Γήπεδο: Τούμπας
Εισιτήρια: 9.566

Δηλώσεις

Κωστένογλου:
Για την εικόνα του ματς με τον ΠΑΟΚ:
"Παρόλα τα αγωνιστική προβλήματα που είχαμε πριν την έναρξη του αγώνα και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Πανγκράτ στην αρχή του ματς θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή αλλά δεν μας απείλησε εκτός από μια φάση με τον Ίβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το παιχνίδι χωρίς καμία ιδιαίτερη πίεση, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, με πιο καλή αυτή του Τσιμπάμπα για να πάρουμε τον ένα βαθμό. Τα πράγματα, πλέον, είναι δύσκολα για εμάς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα ήταν ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας απάντησε:
"Εγώ αξιολόγησα το παιχνίδι δεν είπα κάτι. Αξιολόγησα την ροή του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι μόνο με νίκες θα σωθούμε. Πως είναι δυνατόν να μας ικανοποιεί η ισοπαλία; Ηρθαμε για να κερδίσουμε το ματς".
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αγωνιστικά η ΑΕΛ μπορεί:
"Από τότε που είμαι στην ΑΕΛ πάντα προσπαθεί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, οι ελπίδες μας για παραμονή είναι ελάχιστες. Η ομάδα απέδειξε στους προηγούμενους αγώνες αν μπορεί αγωνιστικά".
Όσον αφορά το γιατί η ΑΕΛ προσπάθησε να σκοράρει μόνο όταν δέχθηκε γκολ είπε:
"Δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά το ότι είχαμε καλή αμυντική οργάνωση μας κάνει να θέλαμε την ισοπαλία. Μετά το γκολ, όμως, δημιουργήσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες".
Φάνηκε να υπάρχει εκνευρισμός προς το τέλος όταν αποβλήθηκε ο Ταλ και ο Ιγκλέσιας σαν να επεδίωκε δεύτερη κίτρινη. Υπήρχε αυτοσυγκέντρωση στους παίκτες:
"Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι. Η κούραση του πρωταθλήματος, οι καταστάσεις και οι αντιξοότητες που έχουν αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα είναι εύλογο να προκαλούν εκνευρισμό. Πρέπει όποια και να είναι η έκβαση του αγώνα δεν πρέπει να τρώμε κόκκινη κάρτα. Όσο για τον Ματίας, νομίζω ότι δεν επεδίωκε την κάρτα".





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων