2010-11 : 27η : ΑΕΛ - Εργοτέλης 3-3

27η αγωνιστική : ΑΕΛ - Εργοτέλης 3-3

20 Μαρτίου 2011

Scorers: 13′ Αμπουμπακάρι , 47′ Τσιμπάμπα , 80′ Κουζέν - 23′, 92′ Βερπακόφσκις , 51′ Χίμπλινγκερ 

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης (46' Τσιμπάμπα), Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακαρί (46' Κόζακ), Πανκράτ, Ρέντζας, Κανόμπιο (63' Μπλάζεκ), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός.


Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρουμπάκης (79' Μπέτο), Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Αλεξόπουλος (74' Ορφανός), Τζούνιορ, Ολίσε (62' Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι.

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
4ος: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Γήπεδο: AEL FC arena
Εισιτήρια: 4.155

Η ΑΕΛ ήθελε όσο τίποτα το παιχνίδι προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην κατηγορία, με τον Εργοτέλη να βολεύεται και με την ισοπαλία, μιας και οι 32 βαθμοί του παρείχαν μια σχετική ασφάλεια.
Οι βυσσινί αν και δεν μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Αμπουμπακάρι, ωστόσο η απάντηση από τον Βερπακόφσκις ήταν άμεση για λογαριασμό των Κρητικών.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τον νεοεισελθόντα Τσιμπάμπα, πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Εργοτέλη να έχει και πάλι την απάντηση, αυτή τη φορά με τον Χιμπλιγκερ. 
Ο Κουζέν λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε λυτρωτή για την ΑΕΛ κάνοντας το 3-2 στο 80', ωστόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, βρήκαν και πάλι τη λύση στο πρόσωπο του MVP της αναμέτρησης, Μάρις Βερπακόφσκις στις καθυστερήσεις.


13' 1-0 - ο Αμπουμπακάρι με σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Δασκαλάκη.
23' 1-1 - ο Μάρις Βερπακόφσκις με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρομάνο έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
47' 2-1 - με τον Τσιμπάμπα η ΑΕΛ με το "καλημέρα" στο δεύτερο ημίχρονο 
51' 2-2 - ο Ρομάνο έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Χίμπλιγκερ με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε.
80' 3-2 - ο Κουζέν πήδηξε πιο δυνατά και με κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΑΕΛ.
92' 3-3 - ο Κατσιαρός έκανε τραγικό λάθος. Άφησε την μπάλα να περάσει διπλα του, εκτιμώντας οτι θα την πιάσει ο Αμπάρης αλλά δεν αντηλήφθηκε τον προωθημένο Βερπακόφσκις κι έτσι ο Εργοτέλης ισοφαρίζει σε 3-3 με τον Βερπακόφσκις με προβολή εξ' επαφής να πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και στέλνει την ΑΕΛ πιο κοντά στη Β' εθνική...


Δηλώσεις

Νίκος Κωστένογλου
«Είναι κρίμα που μία τέτοια προσπάθεια χάθηκε στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Εργοτέλης, όμως, με τις αλλαγές που κάναμε πήραμε τον έλεγχο και κυριαρχήσαμε στην επανάληψη. Δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε και ισοφαριστήκαμε στο 92’. Μας πονάει αυτό το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα για τα επόμενα παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες. Οφείλω να πω συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί η διαιτησία του ήταν πολύ καλή».




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων