2013-14 : 7η : Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΑΕΛ 1-0

7η αγωνιστική : Οικονόμος Τσαριτσάνης - ΑΕΛ 1-0 

10 Νοεμβρίου 2013 

Scorers : 54' Κωστούλας (κόκκινη)

Αποβολή : 53' Βοσκόπουλος

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κ.Κατσάρας) : Νούσιας, Β.Παπαγεωργίου (73′ Καρακώστας), Πρικάκης, Κολιός, Καλπίας, Κουρδής Τόλιος (63′ Κουλτσιάκης), Σκλάβος, Κωστούλας (80′ Καραγκούνης), Χάμος, Γκουντρουμπής.

ΑΕΛ (Κ.Παναγόπουλος) : Σικαλιάς, Καρανίκας (70' Πάνος), Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Σαββίδης (59' Αραμπατζής), Πλιάγκας, Βοσκόπουλος, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (55' Ρούσσης).

Διαιτητής : Λυμπούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί : Αϊνάλης, Κούλα (Μακεδονίας)

Γήπεδο : Δημοτικό Τυρνάβου

Το αήττητο σερί 8 αγώνων της ΑΕΛ σταμάτησε στον Τύρναβο όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Οικονόμο σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στην πλειοψηφία τους δεν έπιασαν σε καμία περίπτωση τα συνήθη στάνταρ απόδοσής τους και ηττήθηκαν μοιραία από την ομάδα της Τσαριτσάνης.Η ΑΕΛ ξεκίνησε καταγράφοντας 3-4 καλές ευκαιρίες με Γκούρτσα στο 9’ και το 13’, Μπλέντι στο 10’ και Κυριακίδη στο 15’ για να απαντήσει ο Οικονόμος με σπουδαία ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου που «έβγαλε» ο Σικαλιάς στο 17’.Η πλέον καθοριστική φάση για την εξέλιξη του αγώνα, ωστόσο, έγινε στο 53’, όταν ο Βοσκόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης για τράβηγμα στον Τόλιο και από το φάουλ που υποδείχθηκε έξω από την περιοχή προέκυψε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Πρικάκης το εκτέλεση η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε στο τείχος και στρώθηκε στον Κωστούλα ο οποίος μόνος απέναντι στον Σικαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Με αριθμητικό μειονέκτημα η ΑΕΛ κυνήγησε την ανατροπή, κι έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Γκούρτσα στο 69’, τον Στεφανίδη στο 73’ και το, Πλιάγκα στις καθυστερήσεις του αγώνα, χωρίς – όμως – να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Δηλώσεις 

Κ.Παναγόπουλος:
«Για τον αγώνα δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Οικονόμου διότι η νίκη τους είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο τον Κώστα Κατσάρα που έχω μάθει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά κι αυτό φάνηκε σήμερα στο γήπεδο. Αναλαμβάνω πλήρως και απόλυτα την ευθύνη για την ήττα. Γιατί ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ήττες και ήττες. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για το παιχνίδι. Κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση και την οργή των οπαδών. Αν στεναχωριέμαι για κάτι είναι ότι μέχρι το 90’ υπήρχε κόσμος που χειροκροτούσε και στήριζε την ομάδα και υπήρχε κόσμος που έβριζε. Ξαναλέω, ότι και οι δύο έχουν μέρος στην εξέδρα, αλλά εγώ – επιτρέψτε μου – κρατάω το παλαμάκι επί 90 λεπτά στον αγώνα και απορρίπτω τις αποδοκιμασίες. Όχι στο πρόσωπό μου, αλλά για τα ίδια τα παιδιά που αγωνίζονται. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω ότι επειδή έχω μάθει να αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν σήμερα αποχωρώ από την ομάδα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά από τον αγώνα με τον Οικονόμο στον Τύρναβο και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:
-Ο λόγος;
«Καθαρά προσωπικός. Γι’ αυτό και αποχωρώ από την ομάδα.
-Είδαμε μια ένταση και έναν εκνευρισμό μέσα στην ομάδα που δεν τον είχαμε δει σε προηγούμενους αγώνες…
«Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά φέτος που η φετινή ομάδα της ΑΕΛ δεν έβαλε τη μπάλα κάτω. Άρα, λοιπόν, ευθύνη έχει ο προπονητής που δεν έβαλε τη μπάλα κάτω. Το να δικαιολογήσω τα όποια σκληρά μαρκαρίσματα, αντρικό άθλημα είναι, κλωτσάει ο αντίπαλος, κλωτσάς εσύ, αλλά όχι αντιαθλητικά. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κάτι. Τώρα αν φύγουμε από το καθαρά αγωνιστικό, ναι σας λέω ότι η ομάδα για ακόμη μία εβδομάδα διαταράχθηκε με το να κάνει δύο μέρες προπόνηση χωρίς τον γυμναστή της. Ένα απλό παράδειγμα».
-Η απόφασή σας λήφθηκε πριν από το παιχνίδι;
«Όχι. Καμία σχέση. Μα δεν είναι απόφαση που έχει να κάνει αμιγώς με το αποτέλεσμα, νίκη, ήττα. Ξαναλέω ότι ίσως το παιχνίδι και το αποτέλεσμα βοηθάει. Τι εννοώ βοηθάει: Εγώ από την πρώτη μέρα που έχω έρθει μιλάω για την επόμενη μέρα, Ούτε για 30 στα 30 έχω μιλήσει, ούτε για κάτι άλλο. Ξαναλέω, λοιπόν, ότι είναι προσωπική μου απόφαση να αποχωρήσω. Το λάθος μου, λοιπόν, αφού ρωτάτε είναι ότι ίσως θα έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα. Και θέλω να το κλείσω εδώ λέγοντας ότι – τελικά – η πραγματικότητα έχει μια μεγάλη ικανότητα. Σε φέρνει αντιμέτωπο και σου καταρρίπτει την όποια θετική διάθεση σκέψη, φιλοδοξία, όραμα έχεις. Κλείνω με αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ και ζητάω συγγνώμη εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος από όλο τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο, γιατί μιλάμε για ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι του οποίου δεν φανήκαμε αντάξιοι».
 



Οι αντιδράσεις του κόσμου της ΑΕΛ όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνουν απέναντι στην διοίκηση της ομάδα και τον Βαγγέλη Πλεξίδα συγκεκριμένα.
Μάλιστα την Κυριακή το πρωί οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας κρέμασαν πανό στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΠΑΕ στην κεντρική πλατεία, και καλούν τον Τρικαλινό επιχειρηματία να αποχωρήσει από την ομάδα.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων