2013-14 : 6η : ΑΕΛ - Πυρσός Γρεβενών 5-0

6η αγωνιστική : ΑΕΛ - Πυρσός Γρεβενών 5-0 

3 Νοεμβρίου 2013 

Scorers : 21', 26' Γκούρτσας, 39'(πεν.), 82' Στεφανίδης, 65' Κυριακίδης

ΑΕΛ (Κ.Παναγόπουλος) : Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ηλ.Κυριακίδης, Σαββίδης (65' Κόιτς), Πλιάγκας (79' Γαρυφαλλόπουλος), Βοσκόπουλος, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (74' Τζουμάκης).

Πυρσός Γρεβενών (Σωτ.Μαυροδήμος) : Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόλος (75' Λ.Καραγιάννης), Σκέντος, Σάβ.Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Μπόζιαρης (55' Ιωαννίδης), Γκέτσιος, Δούκας, Κοσμίδης, Χρ.Καραγιάννης (60' Ελευθερίου).

Διαιτητής : Παπαργυρίου (Πιερίας)
Βοηθοί : Γιαμούζης, Θεοδώρου (Πιερίας)
4ος: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Γήπεδο : Αλκαζάρ

Δεν μπόρεσε ο Πυρσός να αντισταθεί στην ανώτερη ομάδα του ομίλου την ΑΕΛ και ηττήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ με σκορ 5-0.Από την αρχή η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 21' με τον Δημήτρη Γκούρτσα ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 24'. Ο Σιάκκας κέρδισε πέναλτι στο 39' και ο Στεφανίδης το αξιοποίησε για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.Στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα με τον Κυριακίδη στο 66΄ να πετυχαίνει το καλύτερο του αγώνα για το 4-0 και να αποθεώνεται από τους φίλους της Θεσσαλικής ομάδας. Στο 80' ανταπέδωσε ο Κοσμίδης για τον Πυρσό με δυνατό σουτ στο παραθυράκι του Σικαλιά χωρίς τύχη όμως, αφού απομάκρυνε εντυπωσιακά με υπερένταση.Το σκορ έκλεισε ο Στεφανίδης στο 84' κάνοντας το 5-0 σκορπίζοντας χαρά και ικανοποίηση στους περίπου 5.000 θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Αλκαζάρ. 


Δηλώσεις 

Κων. Παναγόπουλος:
Για μία ακόμη Κυριακή θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για τη νίκη και να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και τους χειροκρότησε. Σχετικά με το παιχνίδι δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να μας πιέσει ψηλά στην αρχή του αγώνα αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν καλά, είχαν συνοχή στις γραμμές και πολύ γρήγορα ήρθε αυτό που όλοι είδαμε. Θέλω να πω κάτι γιατί όλη την εβδομάδα ακούστηκαν διάφορα και επειδή το ποδόσφαιρο πέρα από τη δουλειά μου είναι και η ίδια μου η ζωή, ότι στο προηγούμενο ματς ο αντίπαλος μας δημιούργησε φάσεις και ότι είχαμε αμυντικά προβλήματα. Σήμερα ο αντίπαλος μας έκανε δύο σουτ σε όλο το παιχνίδι. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι μέχρι και το σημερινό παιχνίδι τα κόρνερ είναι 44 υπέρ και 2 κατά. Καλό είναι να προβληματιζόμαστε όλοι για το καλύτερο».
-Σήμερα η ΑΕΛ πέτυχε πέντε γκολ απέναντι στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τι άλλο καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια;
«Από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε εδώ μαζί είχα πει ότι δε φοβάμαι κάτι. Και δε σημαίνει ότι υπάρχει θέμα αλαζονείας πάνω σε αυτό. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να μειώσω τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Απλά η δουλειά που κάνουμε αρχίζει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δε ξέρω αν μπορούμε να δώσουμε και άλλα, τι σίγουρο όμως είναι ότι δουλεύουμε.
-Σήμερα είδαμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της ΑΕΛ;
«Και στα εφτά παιχνίδια που δώσαμε είμαστε όπως πρέπει να είμαστε. Στο πρώτο αγώνα κάναμε πολλές φάσεις που δεν μπήκανε γκολ. Αλλά σταδιακά ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Κάθε εβδομάδα μέσα από τις προπονήσεις κοιτάω πως είναι η ομάδα και την Κυριακή ευχαριστιέμαι να βλέπω τους παίκτες να βγάζουν αυτή την ποιότητα στο γήπεδο».
-Ο Πία πότε θα είναι έτοιμος;
«Έχω ξαναπεί ότι όταν είναι απολύτως έτοιμος θα αγωνιστεί. Χρονικά το πότε θα γίνει αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Σήμερα ο Σαββίδης έπαιξε με ενοχλήσεις. Αντικατέστησε τον Νεμπεγλέρα και τα πήγε πολύ καλά. Τη μορφή που πήρε το παιχνίδι θεώρησα σωστό να τον προστατέψω και για αυτό τον έκανα αλλαγή. Είχα πει στις αρχές του Σεπτέμβρη ότι πάνω από την ομάδα δεν είναι κανένας».





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων