2017-18 : 12η : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 3-1

12η αγωνιστική : Παναιτωλικός - ΑΕΛ 3-1 

26 Νοεμβρίου 2017 

Scorers : 12' Μοράρ, 34' Μάζουρεκ, 92' Ρόσα - 48' Λεοζίνιο

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μάσουρεκ (75' Λόπες), Μοράρ (64' Κλέζιο), Ντίας, Μαρκόβσκι (68' Ρόσα).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Φάρκας (81' Λαγός), Ρέντζας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (89' Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης.

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)
Επόπτες: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου)
4ος: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Εισιτήρια: 1.785

Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας επί της ΑΕΛ, με 3-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ο Παναιτωλικός κατάφερε στο 12΄ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από διαδοχικά λάθη των αμυντικών της ΑΕΛ η μπάλα στρώθηκε στον Μόραρ, που την έστειλε με σουτ στα δίχτυα. Ο Μάζουρεκ έκανε την κούρσα πίσω από τη σέντρα και με ένα εξαιρετικό αριστερό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μπόζοβιτς στο 34 λεπτό. Ο Ναζλίδης έκανε την πάσα στο Λεοζίνιο, που με υποδειγματικό πλασέ, μείωσε για την ΑΕΛ στο 48 λεπτό, αλλά στις καθυστερήσεις (90+2΄) ο Ρόσα με σουτ έκανε το τελικό 3-1, για την ομάδα του Παναιτωλικού.

Δηλώσεις 

Ηλίας Φυντάνης: 
«Νομίζω ότι σκορ είναι πλασματικό. Δεχτήκαμε τρία γκολ που κανείς δεν κατάλαβε. Είναι αδικία.Το αποτέλεσμα είναι τυχαίο».



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων