2017-18 : 13η : ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

13η αγωνιστική : ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 

3 Δεκεμβρίου 2017 

Scorers: 5' (πεν.) Ναζλίδης - 55' Κόντε

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82′ Μασούρας), Ντέλετιτς (73′ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87′ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μπέριος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51′ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’+1′ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80′ Μπετρά), Κόντε.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
Επόπτες: Λάζαρος Δημητριάδης, Γεώργιος Κελαζόγλου
4ος : Ιωάννης Παπαδόπουλος

Γήπεδο: "AEL FC Arena"
Εισιτήρια: 3.673

Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο, ενώ κατάφεραν να προσθέσουν στη συλλογή της από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να σκοράρει με πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο κέρδισε ο ιδιος μετά από κράτημα του Μπέριου μέσα στην περιοχή. Ο ΠΑΣ άργησε να μπει στο παιχνίδι και ουσιαστικά αντέδρασε μετά το ημίωρο, χωρίς να χάσει την κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει.Στο 2ο 45λεπτο το ματς έγινε πιο γρήγορο, αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που σκόραρε και έφθασε στην ισοφάριση με τον Κόντε στο 55΄, μετά από κόρνερ του Μανθάτη και σύγχυση στην περιοχή του Μπόζοβιτς.


 

Οι βυσσινί εμφανίσεις των παικτών της θεσσαλικής ομάδας έφεραν στο κυρίως μπροστινό μέρος μήνυμα με το περιεχόμενο "Μάνδρα, 23 νεκροί, ντροπή" στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική.





Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων