2017-18 : 24η : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 2-1

24η αγωνιστική : Λεβαδειακός - ΑΕΛ 2-1 

4 Μαρτίου 2018 

Scorers: 60' Σουμπίνιο, 63' Μαρκόφσκι - 43' Κρίζμαν

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέου, Ζαραδούκας (62' Καραχάλιος), Νιάς, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιουσούφ (70' Σαβαντογκό), Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ (82' Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76' Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69' Ρέντζας), Κρίζμαν, Περόνε.

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας)
Επόπτες: Α. Πήττας (Ηλείας), Γ. Παλαμίδας (Λακωνίας)
4ος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Εισιτήρια: 1.205

Ο Λεβαδειακός εκμεταλλευόμενος την κούραση και τις πολλές απουσίες της ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 μετά από ανατροπή και πήρε ένα τρίποντο που φέρνει την ομάδα της Βοιωτίας στους 29 βαθμούς και τη δέκατη θέση.Αντίθετα η ΑΕΛ που δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε καθώς δέχθηκε δυο γκολ σε τρία λεπτά έμεινε στην 12η θέση με 25 βαθμούς.Στην Λιβαδειά διεξήχθη ένα ωραίο παιχνίδι με τρία γκολ, ανατροπή, φάσεις και από τις δυο ομάδες και ωραίο ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Δηλώσεις

Ράτκο Ντόστανιτς:
«Κοιτάξτε, καταρχάς το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς στα πρώτα 10-15 λεπτά. Ερχόμασταν από δύο παιχνίδια και το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που τα δώσανε όλα οι παίκτες. Βάλαμε το γκολ, αλλά δεν προσέξαμε. Την κατάλληλη στιγμή φάγαμε ένα γκολ το οποίο πιστεύω ότι αυτό ήταν το κλειδί ήταν το πρώτο γκολ της Λιβαδειάς, η ισοφάριση. Δεν προσέξαμε τις φάσεις, το παλέψαμε, συνεχίζουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και συνεχίζουμε τη δουλειά». 

Βαγγέλης Μόρας:
Πέρασαν 16 χρόνια και 10 μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξε με την ΑΕΛ ο Βαγγέλης Μόρας. Χαρούμενος είναι ο 37χρονος Λαρισαίος, κεντρικός αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας, για την επανεμφάνισή του με τα χρώματα της ΑΕΛ, όπως έγραψε και ο ίδιος στο instagram. «Μετά από 16 χρόνια και 10 μήνες έγινε το όνειρο μου όπως και το όνειρο των δικών μου ανθρώπων πραγματικότητα ... να φορέσω την φανέλα που αγαπώ ξανά ! Ο λόγος που ξεκίνησα να παίζω και να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο είναι η ΑΕΛ. Πείτε το οπαδιλίκι, πείτε το γλείψιμο, πείτε το όπως θέλετε, για μένα θα είσαι η ομάδα της καρδιάς μου και όσο θα μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι θα προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο έντονα μπορώ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα λένε οι κακές γλώσσες», ανέφερε ο Μόρας.






Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων