2017-18 : 30η : ΑΕΛ - Λαμία 1-1

30η αγωνιστική : ΑΕΛ - Λαμία 1-1 

5 Μαΐου 2018

Scorers: 84' Ντέλετιτς - 81 ' Τσούκαλος 

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (68' Σουλούκος), Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (60' Αγκάνοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (72' Περόνε), Ντέλετιτς.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης (41' Πριντέτα), Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλος, Ομο, Μπουλουλής, Πίτι,Ακόστα (88' Μπούτνικ), Βάντερσον (46' Τσούκαλος).

Διαιτητές: Αθανάσιος Σέζος,
Επόπτες : Δαμιανός Ευθυμιάδης, Πέτρος Πάτρας
4ος : Εμμανουήλ Σκούλας

Γήπεδο: "AEL FC Arena"
Εισιτήρια : 2.794

Iσόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τις δυο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος.Στο ματς υπήρχαν αρκετές καλές φάσεις από τις δυο ομάδες και δυο γκολ που μπήκαν σε διάστημα τριών λεπτών με τη Λαμία να ανοίγει πρώτη το σκορ με τον Τσούκαλο στο 81' και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει με τον Ντέλετιτς στο 84'.Από την αναμέτρηση της Λάρισας ξεχώρισε η αποθέωση του Ναζλίδη, στο τελευταίο του παιχνίδι με τους βυσσινί, και το ντεμπούτο του 17χρονου Σουλούκου.Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία από τη στιγμή που το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά έως σήμερα και ευκαιρία σε κάποια νεαρά παιδιά για να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους.Μάλιστα οι παίκτες των δυο ομάδων έπαιξαν χωρίς άγχος και έβγαλαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο.Στο δεύτερο μέρος όμως οι δυο ομάδες έψαξαν ακόμα πιο έντονα το γκολ και μπόρεσαν να πετύχουν από ένα τέρμα με τη Λαμία να ανοίγει το σκορ και την ΑΕΛ να ισοφαρίζει.

Δηλώσεις 

Σωτήρης Αντωνίου:

«Τέλειωσε μία χρονιά σήμερα. Με πολλά σκαμπανεβάσματα. Μία ομάδα η οποία θεωρώ εγώ ότι με την πορεία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου μπορεί βρίσκεται καλά φέτος. Ήταν ένα παιχνίδι το σημερινό όπου οι παίκτες σκέφτονται ήδη τις διακοπές, χωρίς φόρτιση, δεν ήταν ιδιαίτερα ανοιχτό και από τις δύο τις πλευρές. Δεν υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος και της πίεσης. Δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλω εγώ να παίζει η ΑΕΛ. Με την πάροδο του χρόνου δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Βγήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε. Σε μία φάση στο τέλος του παιχνιδιού δεχθήκαμε όμως ένα τέρμα από τον αντίπαλο. Ευτυχώς που ισοφαρίσαμε. Και ευτυχώς που δεν το χάσαμε. Τελειώνοντας η φετινή χρονιά, στους δύο μήνες που είμαι με τον Γιάννη Προβίδα στην ομάδα, προσπαθήσαμε να περάσουμε μία νέα φιλοσοφία όσον αφορά το σχηματισμό. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα είναι διαφορετική ομάδα του χρόνου, όσον αφορά την ελκυστικότητα του παιχνιδιού και τον τρόπο που θα αγωνίζεται. Ένα ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου γι’ αυτούς τους δύο μήνες. Γι’ αυτά που κάναμε μαζί και προσπαθήσαμε. Κλείνουμε και εύχομαι πάνω από όλα υγεία».







Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων