2017-18 : 29η : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0

29η αγωνιστική : Ξάνθη - ΑΕΛ 1-0 

29 Απριλίου 2018 

Scorer: 80' Κασάδο 

Αποβολή: 62' Γκόλιας  (δεύτερη κίτρινη)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (69' Φασίδης), Ντε Λούκας, Τριάδης (46' Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας (42' Κασάδο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μπρίτο.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Αγκάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο (65' Καρατάσιος)

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
Επόπτες : Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Νικόλαος Σάββας (Σερρών)
4ος : Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)

Γήπεδο: Xanthi FC Arena
Εισιτήρια : 1.124

Με γκολ με κεφαλιά του Κασάδο στο 80ό λεπτό, η Ξάνθη λύγισε την αντίσταση της ΑΕΛ, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 62 λεπτό, λόγω της αποβολής του Νίκου Γκόλια και συνεχίζει να ελπίζει για την 5η θέση μέχρι τέλους και την έξοδο της στο προσεχές Europa League. Η ΑΕΛ προσπάθησε έκανε κάποια σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Δηλώσεις 

Σωτήρης Αντωνίου:

«Η ομάδα μου θεωρώ πως έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση όπως έπαιξε σήμερα στα Πηγάδια. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει το σημερινό παιχνίδι βάση ευκαιριών. Η ΑΕΛ έχει ένα ποιοτικό στυλ παιχνιδιού της κατηγορίας. Το δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί. Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Γκόλια που δεν ήταν κόκκινη κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε. Η ομάδα τη Ξάνθης βρήκε πιο πολλούς χώρους και τελικά έφτασε στο γκολ από μια στημένη φάση. Είχαμε πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί πρέπει να τους δίνουμε συγχαρητήρια και όταν δεν κερδίζουν αλλά παίζουν καλά. Έχουμε πολύ καλό έμψυχο υλικό και με τις ποιοτικές προθήκες θα δούμε μια καλύτερη ΑΕΛ τη νέα σεζόν».



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων